Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes hapsival találka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes hapsival találka?

Figyelt kérdés
3 hónapja megismertem egy pasit chaten,s azóta msnen beszélünk. az első 2 hónapban heti 2-szer beszéltünk, a 3. hónapban 2 hetente. Már volt szó taliról, de még nem jött össze. Talán azért nem mert már idő előtt meguntuk egymást? ha talizunk mi legyen a téma?
2010. máj. 22. 14:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az ami máskor...
2010. máj. 22. 14:13
 2/14 anonim ***** válasza:
nem fogtok találkozni
2010. máj. 22. 14:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Chat és MSN láv...de szép
2010. máj. 22. 14:17
 4/14 anonim válasza:
Netes pasikkkal nem érdemes... hidd el..
2010. máj. 22. 14:17
 5/14 anonim ***** válasza:

Én is ebben a helyzetben vagyok... Van egy srác, a webcam-cseten ismertem meg kb. 5 napja, és nagyon bejön, viszont mi még csak ott beszélgetünk. Msn-t nem kérte el, de a nevem tudja, mert iwiw-en bejelöltük egymást. Nagyon bejön, külsőleg is és belsőleg is még eddig. Nem zárkózom el a talitól, mondjuk 100km távolság van köztünk, de a szünetben lehet felvonatozom, legfeljebb kirándultam egy jót. :D

Szerintem hogyha látod, hogy a pasi érdeklődik irántad, kimutatja, hogy ő nagyon szeretne látni, és ha nem olyan nagy a távolság, akkor nyugodtan találkozhattok! A téma meg úgyis jön magától. Szerintem attól, hogy msn-en megbeszéltetek ezt-azt, élőbe megint téma lesz belőle. :D

Sok sikert!

[F.]

2010. máj. 22. 14:20
 6/14 anonim ***** válasza:

14:20 homár vagy? :o

na mind1...

én egyszer próbálkoztam egy ilyennel, nem jött be. levakarhatatlan, mert azt hiszi valaki kicibálta a gép elől, akkor az rögtön szerelemmel is végződik és wow, de szép életük lesz kettesben. tapasztalatom óta ellenzem a netesrandiguruoldalakat is

21/L

2010. máj. 22. 14:59
 7/14 anonim ***** válasza:

baromság lenne kizárni bárkit csakmert innen vagy onnan ismered, mert ha az utcán szólított volna le akkor vajon mivel koptattad volna le, kisanyám?!

Mert a legtöbb normális arc is felállíthatna teóriákat hogy honnan nem szed össze semmilyen pics@t, pl én discókból meg hasonló lebujokból nem szedek, mert baromira nem hiányzik egy piás ku*va.

2010. máj. 22. 15:05
 8/14 anonim ***** válasza:
énis találkoztam már neten keresztül sáccal, de nem ilyen lávponthu meg csetponthu meg ilyen baromságokon.myspace.ott nem ba.sznak át.de ha egyre kevesebbet beszéltek és tényleg akarsz vele találkozni akkor nemártana sürgetni a dolgot.
2010. máj. 22. 15:05
 9/14 anonim ***** válasza:
én mikor megismertem egy pasit a neten annak már lassan van 3éve....és tudod mikor találkoztunk életünkben először??? 1hónappal ezelött :)
2010. máj. 22. 16:50
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem is csak rossz tapasztalatom van a netes ismerkedéssel kapcsolatbann.

Ha akarjátok talizzatok, de ha érdekel titeket, akkor jobb ha minél hamarabb összefuttok, hogy meglássátok, hogy élőben mit gondoltok egymásról.

A téma meg úgyis jönni fog. :)

18L

2010. máj. 22. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!