Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Greyson Michael Chance-al randiznál?
2010. máj. 22. 12:01
1/9 anonim válasza:
nem. egyértelműen nem. meg pluszba Justin Bieber-t koppintja (haj, meg amikor az Ellen Showban megrázza...) szerintem ronda. már nemazért.
2/9 anonim válasza:
Viszont jobban énekli mint Lady Gaga az biztos:)
Én már öreg vok hozzá de lehet jó pasi lesz:)
3/9 anonim válasza:
Hat a hangja nem semmi, az biztos. Csomoszor kirazott a hideg a video nezese alatt.. Viszont szerintem ulve es oldalrol szebb mint allva. Hozzam is kicsit fiatal, de azert elmenne.
4/9 anonim válasza:
egy 12 éves sajtkukaccal? hagyjatok, gyerekek...
5/9 anonim válasza:
Én 14 vagyok, de amivel le lehet venni a lábamról, az a zongora, és Ő istenien csinálja, lehet, hogy nem randiznék vele, de az biztos, hogy ezentúl Ő a kedvencem(:
6/9 anonim válasza:
Ez egy kis éretlen gyerek, miért randizna bárki is vele?
Ráadásul zeneileg semmi kiemelkedőt nem mutatott még, szépen zongorázik, de ennyi. Én tudom, hogy a kisfiús férfiak már nem elég kisfiúsak, már az igazi kisfiúk imádása a divat, de nem kellene bedőlni a marketingnek.
Aki egy 12 évessel randizna, az nem épelméjű.
8 év múlva majd meglátjuk, milyen férfit nevel belőle a menedzsere.
7/9 anonim válasza:
12 éves, hagyjuk már :D majd pár év múlva talán meggondolnám, ha egyidős lennék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!