Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ettől elriadtok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ettől elriadtok?

Figyelt kérdés

Először is csak azok a lányok írjanak, akik nem kalandokat keresnek.

Riasztó, ha az első randin szóba kerül, hogy mondjuk mi a célom, és azt mondom, hogy szeretnék majd később családot alapítani, meg ha lehet gyerekeket. Persze nem azt mondanám, hogy VELED szeretnék családot alapítani, mert ez első randin elég meredek, hiszen még nem is ismerem.

Nem kiábrándító, hogy egy pasinak ilyen komoly céljai vannak? Úgy értem a lányok ezt a típust unalmasnak találhatják, mert nincs meg az az izgalom ebben a kapcsolatban esetleg, ami egy olyanban, ahol a pasi mondjuk komolytalanabb.

BÁRMIT leírhattok ami eszetekbe jut a témával kapcsolatban!

Kérem a srácokat, hogy MELLŐZZÉK a minden lány csak rosszfiút akar szöveget, mert ezekre nem vagyok kíváncsi!

2010. máj. 22. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez jo dolog, én is igy szoktam hozzáállni a dolgokhoz, csak én nem hozom fel egy lánynal az első randin! De nekem abbol már kiderül h normális-e vagy sem és h lehetnek-e vele hosszabb céljaim! Csak sajnos ezért estem eddig 3x is pofára mert később kiderült h a lány nem gondolta komolyan.. F25
2010. máj. 22. 10:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem korai ez az első randin??Mikor azt sem tudod,hogy szeretem-e a pudingot?? Persze,hogy mindenkinek ez a végcél,de hát ez ijesztő!!
2010. máj. 22. 10:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon örültem neki, amikor az első randin a barátommal szóba került a család, és ő is hasonlóan állt hozzá mint te. Megnyugtató volt számomra, hogy komoly, és így előbb kezdtem el bízni benne. Mondjuk annak még jobban örültem, amikor először úgy került szóba a téma, hogy már azt mondta, hogy tőlem szeretne gyereket. :-) 20/L
2010. máj. 22. 10:53
 4/9 anonim ***** válasza:

De minden lánnyal így tervezel?

Mert az én volt párom pl. csak velem tervezett ilyet és mégsem maradtunk együtt:'(

2010. máj. 22. 10:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Az nem baj, ha ilyen komoly terveid vannak, sőt! De én azt javaslom, hogy előbb ismerd meg a lányt és csak utána beszélj vele ilyesmiről :) De ez csak az én véleményem :)

19L

2010. máj. 22. 10:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Én csak azokkal a fiúkkal foglalkozom, akik nem lógnak a levegőbe. Persze ez számomra nem a családalapítást jelenti, hanem azt, hogy tudja, ki ő valójában, mit akar elérni. És hogy tegyen meg ezért mindent. A család nekem azért meredek, mert elég fiatalnak gondolom magam, és nekem a karrierrem lesz először a fontosabb(csak ezzel a szakterülettel akarok foglalkozni). Úgy tervezem, hogy a család mellett is jelentős szerepet fog majd betölteni az életemben.

19/L

2010. máj. 22. 11:08
 7/9 anonim ***** válasza:
El.
2010. máj. 22. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen férfiak legbelűl a csajok álma. Az első randin ezt a kérdést attól függ milyen korosztályú csajnak mondod.1 fiatalbb nem biztos h jó pontnak veszi, egy éretebb aki közel van esetleg a 30hoz vagy kicsivel túl van rajta lehet h jól veszi, de én is azt mondom első randin kicsit hirtelen dolog ilyenekről beszélni, fel kell mérni a helyzetet h 1átalán milyen nővel van dolgod mert 1 éretebb csaj is elfuthat a tények elől függ sokmindentől az életfelfogásától,mentalításától amit nem az első randin fogsz megtudni.1SZÓVAL SOK TÉNYEZŐTŐL FÜGG.Én effektív ilyen pasikra bukom akiknek van 1 célja, tudják mit akarnak komolyak a szándékaik határozottak az élet minden területén.A rosszfiúk ideig óráig vonzóak a számomra csak, ahogy érzem h link ultimátumot kap szó nélkül.Első randin ne beszélj a szándékaidról, de ettől még éreztetheted h egy megbízható komoly pasival van a kiszemeltednek dolga...
2010. máj. 22. 11:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Én szoktam említeni, még csak barátokkal is megbeszéljük. De ez mind a "MAJD" címszó alatt van. Nem mondom h azzal akivel ismerkedem, mert azt még nem lehet tudni, de érdekes téma tud lenni. Nemegyszer találkoztam olyan lányokkal, akik fel voltak háborodva, h hogy képzelem ezt, h majd családot akarok alapítani. Ő soha nem fog, meg stb... Nem látott tovább az orránál. Most ott tart h arról álmodik h jön egy pasi, akivel családot alapíthat végre. :D
2010. máj. 22. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!