Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy srácba de nem tudom,hogyan mondjam el neki.Igaz jobban vagyok velle,jó barátom,de félek is egy kicsit,hogy mit szól majd hozzá.Ráadásul ő nagy nőcsábász és nem igazán akkar senkivel sem járni.Szerintetek hogyan mondjam el neki?Mien helyzetben? Kérlek segítsetek...
2010. máj. 22. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Figyu! Szeretlek!
2010. máj. 22. 10:47
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi -.-
2010. máj. 22. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ha téll nőcsábász akk nemlesz semmi. Én is mindig csajozok és mégis mondják nekem a csajok h szeretlek de nem naon veszem komolyan:D
2010. máj. 22. 12:00
 4/6 A kérdező kommentje:

ez nagyon bíztattó:D

am kösz

2010. máj. 22. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem szégyen a szerelem, ez igaz, de ha nem veszed észre, hogy a fiú hasonló érzéseket táplál irántad, szerintem jobb, ha csendben maradsz. Mivel nőcsábász, és "felkínálod" magad ezzel, hogy "Szeretlek" - kapni fog az alkalmon és elképzelhető, hogy "partiba vág", aztán faképnél hagy. Vigyázz, mit mondasz...
2010. máj. 22. 19:18
 6/6 A kérdező kommentje:
igazad lehet köszi
2010. máj. 22. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!