Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy mondjam meg neki, hogy szeretem? 16/L
Figyelt kérdés
1 hónapja ismerjük egymást,és mindketten tetszünk egymásnak,bírjuk egymást.De hogy mondjam meg neki,hogy szeretem,ha nem akarok nyomulósnak tűnni? Vagy várjak még vele?2011. máj. 21. 20:05
1/8 anonim válasza:
Ne mond neki. A fiúk megijednek ha azt mondod neki "szeretlek". Inkább éreztesd vele, vagy hívd el moziba vagy ilyesmi.
2/8 A kérdező kommentje:
De ez gáz lenne ha én hívnám el moziba? :)
2011. máj. 21. 20:09
3/8 anonim válasza:
Nem kell elhívnod, elég beleszönöd a beszélgetésbe hogy itt és itt megy ez és ez a film amit nagyon szívesen megnéznél, de egyedül nem akarsz elmenni.
Ha erre nem kapcsol akkor pancser (vagy túl nyálas filmet választottál).
4/8 anonim válasza:
Ma már nem hiszem, hogy ezt rossz néven venné akármelyik férfi.
5/8 anonim válasza:
ne ezt így ne mondd el neki! mosolyogj rá, nézz néha hosszasan a szemébe, gyakran öleld, karold át, adj neki puszit búcsúzáskor, néha tegyél célzást hogy jaaj úgy meg akartam nézni ezt a filmet csak senki nem ért rá..tehát van szó 1 filmről és akkor mondod hogy jaaj tudom az annyira jó film úgy meg akartam nézni csak nem ért rá senkii.. ha azt mondja nézzük meg nyert ügyed van, ha nem mond semmit akkor ne mondj semmit, kezdj el beszélni másról.-
6/8 A kérdező kommentje:
Mindig mosolygok rá,meg ő is rám,de néha nem is arra figyelek amit mondd,hanem a szemébe nézek,és sokszor összenézünk,és elnevetjük magunkat.De ha ő a fiú nem kezdeményez akkor mit csináljak,mert mindig 3 puszit ad.
2011. máj. 21. 21:28
8/8 A kérdező kommentje:
az arcomra :)
2011. máj. 22. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!