Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg lehet gyakorin ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lehet gyakorin ismerkedni? Meséljetek!

Figyelt kérdés
Hadd halljam a sikersztorikat :D

2017. júl. 19. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet.

De a legjobb az, ha minél előbb átmentek másik oldalra, ahol látjátok is egymást, gyorsabban gördül a beszélgetés. Pl face. Bármilyen hülyeséggel rá lehet írni valakivel 😃

Több találkozó jött innen össze. Netes barátság, szerelem is. 2 éve már ❤😀

2017. júl. 20. 17:00
 12/13 anonim ***** válasza:
-re*
2017. júl. 20. 17:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Sok emberrel csak kis ideig beszelgettem. De volt egy srac akivel itt fel evet utana emailben 2 es felet ea most hagytuk abba nemreg mert kiderult milyen hulye

Volt valaki akivel a mai napig is beszelgetek fbn mar vagy 2eve

Es volt egy srac vele csak egy felevet beszeltunk napi szinten utana talalkozni akart csak en hulye modon beijedtem es leraztam

2017. júl. 20. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!