Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha egy fiú barátom elhívom találkozni, neki le fog esni, hogy én többet érzek iránta, mint barátság? Csak ebből? 19/l
Figyelt kérdés
2017. júl. 17. 19:11
11/15 P.Viktor válasza:
Szerintem le fog neki esni, de ez ne tántorítson el! A közhiedelemmel ellentétben a férfiak - többségében -
szeretik ha egy nő kezdeményez. :)
12/15 Player589 válasza:
Hát én örülnék neki és elég hamar rájönnék . De a fiútól is függ
13/15 anonim válasza:
Az a te fiú barátod már qrva régóta abban reménykedik, hogy egyszer majd te is többet érzel iránta, mint barátság. Ennek ellenére ugyanúgy játssza tovább a jófiút, mert még mindig nem találta meg a tökeit, és ugyanúgy fél a pofára eséstől.
14/15 anonim válasza:
Dz szerintem attól függ,hogy eddig milyen kapcsolatotok volt. Ha már régi barátság és már többször lógtatok itt-ott együtt,akkor ez most mitől lenne más? Mondd el mit akarsz, aztán majd meglátszik mi lesz. Ha csak felületes barátság és még soha nem voltatok ketten sehol akkor valószínüleg átfut az agyán, de akkor is az a legegyszerűbb, ha elmondod vagy legalábbis elkezded pedzegetni a dolgot. Szerintem, ha hosszabb távú dologra gondolsz akkor a neki ugrasz és lesz...d, vagy még több, hosszútávon nem célravezető eszköz. Ilyeneket csak a tipikus hímsoviniszták javasolnak, akiknek egy kapcsolat csak szex és a nő csak egy darab hús, a keret a p... körül! Gondolom te ennél több akarsz lenni! Én kis hijján 20 éve vagyok együtt a nejemmel és ő a legjobb barátom is.
15/15 anonim válasza:
Kedves utolsó! A legkisebb gyerekem is másfélszer idősebb, mint ahány éve te együtt vagy a nejeddel. Sok-sok éve élek boldog házasságban, dacára annak, hogy közel 50 kapcsolat, és egy elrontott házasság vezetett ide. Amit írtam, nem hímsovinizmus, hanem vegytiszta evolúció. Felesleges szépítgetni a férfiakat. Egyik nem sem rosszabb, mint a másik. Csak mások. Ha ennyi ideje élsz kapcsolatban, akkor bizonyára észrevetted, mekkora különbség van férfi és nő gondolkodása és lelkivilága között. Ha nem, akkor gondolkodj el ezen, kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!