Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyha egy fiú barátom elhívom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha egy fiú barátom elhívom találkozni, neki le fog esni, hogy én többet érzek iránta, mint barátság? Csak ebből? 19/l

Figyelt kérdés
2017. júl. 17. 19:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Ha egyértelművé teszed, hogy randira hívod, akkor igen. Ha nem, és kicsit lassabb a felfogása, akkor eltarthat egy ideig, de ha kettesben találkoztok csak azért, hogy együtt legyetek, az azért elég egyértelmű.
2017. júl. 17. 19:14
 2/15 anonim ***** válasza:
25%
Hát, ha leszopod vacsi után, akkor nem kizárható, hogy rájön. :S
2017. júl. 17. 19:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megfordulna a fejemben a gondolat. 20 f
2017. júl. 17. 19:15
 4/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem ismerjük őt. :/
2017. júl. 17. 19:22
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. Nem feltétlen.

Nekem eléggé nehezen szokott leesni, ha valaki többet akar tőlem. De ez csak én vagyok.

2017. júl. 17. 19:35
 6/15 anonim ***** válasza:
14%

Mikor fogják már fel az emberek,hogy aki iránt többet éreznek, az !NEM!! BARÁT?!

Amúgy nekem nem esne le. Ha egy lány a barátom (vagy gáz módon eljátsza, hogy az, mint te), akkor soha nem gondolnám,hogy randizni hív. Sőt, barát az ne is hívjon randizni, mert barátokkal nem randizok.

2017. júl. 17. 19:38
 7/15 anonim ***** válasza:
Csak úgy lányok nem hívnak el sehova srácokat. Én is annak venném hogy akarsz valamit.
2017. júl. 17. 20:36
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha korábban is mentetek ide-oda ketten akkor nem valószínű. Ha első eset akkor előfordulhat, de akkor sem biztos.
2017. júl. 17. 20:52
 9/15 anonim ***** válasza:

Csak akkor, ha egyértelművé teszed neki!

Érintések flört csók stb...

2017. júl. 17. 21:36
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha kifejezed, akkor igen. Ha nem fejezed ki, akkor nem. Önmagában az elhívás nem jelent semmit. Viselkedja nnak megfelelően, amit ki szeretnél fejezni. Ne taktikáss, ne dumálj félre és ne hidd azt, hogy telepatikusan meg fogja érteni.
2017. júl. 18. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!