Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin hogy kell finoman megkérdezni a lánytól, hogy hányan járták már el benne?
Aztán ne sértődj meg, ha visszakérdez, hogy miért, mekkora a tiéd?
Gondolom félsz, hogy össze leszel mérve a kollegákkal...
Tőlem nyugodtan megkérdezhetné a randi partner, őszintén válaszolnék. Ha sokkolja a válaszom, és emiatt bármit is képzelni kezd rólam, ahelyett, hogy a szám helyett a háttértörténet érdekli, boldog lennék, hogy időben megválunk egymástól.
27N
Finoman, lágy hangon ezt mondod neki:
"Angyalom, lúzer vagyok, nem tudom feldolgozni hogy van akinek nagyobb mint az enyém. Ugye szűz vagy életem? Ugye, soha nem szerettél senkit? Ó, mondd hogy be voltál zárva elefántcsont tornyodba, és az én egyetlen elárvult hímtagomra vártál távolba révedő könnyes szemekkel, 10 éven keresztül"
Ez így pont jó lesz :)
Miért fontos, hogy kinek hány partnere volt? Pasimnak előttem kb. 50 nővel volt dolga, prostizott is. Nekem is voltak alkalmi kapcsolataim. Mégis együtt vagyunk több
, mint 10 éve és nem csaljuk egymást. Marhára nem ezen fog múlni egy kapcsolat minősége. Csak az ostoba emberek ítélkeznek ez alapján.
Amúgy a kérdező mit tart soknak? Egy nőnek hány pasija lehet előtted, hogy barátkozzál vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!