Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin hogy kell finoman...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin hogy kell finoman megkérdezni a lánytól, hogy hányan járták már el benne?

Figyelt kérdés

2017. júl. 17. 17:02
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
73%
Én ilyen 2. randi környékén kérdezném meg, mert 1. randira ez túl intim téma, és így felvezetve, hogy: "Bocsi, de mivel elvből nem járnék szabados természetű lánnyal, szeretném megkérdezni, hány emberrel volt szexuális kapcsolatod, mert jobb, ha most tisztázzuk ezt, mint később". Ja és ezt csak akkor, ha veled szemben is ugyanez az elvárás, vagy ha nem, akkor őszinte vagy, és nem háborodsz fel, ha a csaj hagy a fenébe, ha kiderül, hogy vagy 50 csajt megdöntöttél diszkózós éjszakáid alatt.
2017. júl. 18. 13:54
 22/35 anonim ***** válasza:
50%
Ez legyen az első randin, az első kérdésed. Ha a szeme sem rebben a lánynak, pont hozzád való:)
2018. máj. 20. 00:24
 23/35 anonim ***** válasza:
97%

Aztán ne sértődj meg, ha visszakérdez, hogy miért, mekkora a tiéd?

Gondolom félsz, hogy össze leszel mérve a kollegákkal...

2018. máj. 29. 10:26
 24/35 anonim ***** válasza:
88%
#23-nak van igaza
2018. máj. 29. 11:54
 25/35 anonim ***** válasza:
81%

Tőlem nyugodtan megkérdezhetné a randi partner, őszintén válaszolnék. Ha sokkolja a válaszom, és emiatt bármit is képzelni kezd rólam, ahelyett, hogy a szám helyett a háttértörténet érdekli, boldog lennék, hogy időben megválunk egymástól.

27N

2018. máj. 29. 14:29
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Te csak álmodsz arról, hogy egyáltalán ilyen szituációnak a közelébe juthass :-)
2019. júl. 22. 22:02
 27/35 anonim ***** válasza:
42%
Nem értem, miért pontoztátok le a 25-öst? Elég intelligens, és nyílt választ adott.
2019. júl. 22. 22:04
 28/35 anonim ***** válasza:
Én visszakérdeznék és te hány nőt dugtál meg...hanyinger vagy. Remélem hamar dobnak
2019. júl. 22. 22:50
 29/35 anonim ***** válasza:
83%

Finoman, lágy hangon ezt mondod neki:

"Angyalom, lúzer vagyok, nem tudom feldolgozni hogy van akinek nagyobb mint az enyém. Ugye szűz vagy életem? Ugye, soha nem szerettél senkit? Ó, mondd hogy be voltál zárva elefántcsont tornyodba, és az én egyetlen elárvult hímtagomra vártál távolba révedő könnyes szemekkel, 10 éven keresztül"

Ez így pont jó lesz :)

2019. júl. 23. 00:03
 30/35 anonim ***** válasza:
73%

Miért fontos, hogy kinek hány partnere volt? Pasimnak előttem kb. 50 nővel volt dolga, prostizott is. Nekem is voltak alkalmi kapcsolataim. Mégis együtt vagyunk több

, mint 10 éve és nem csaljuk egymást. Marhára nem ezen fog múlni egy kapcsolat minősége. Csak az ostoba emberek ítélkeznek ez alapján.

Amúgy a kérdező mit tart soknak? Egy nőnek hány pasija lehet előtted, hogy barátkozzál vele?

2019. júl. 23. 05:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!