Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin hogy kell finoman megkérdezni a lánytól, hogy hányan járták már el benne?
Most őszinén, nem qrvára mindegy? De komolyan...
Mindenesetre én nőként azt mondom, nyugodtan kérdezz rá nyíltan, mert szerintem is jobb már az elején tisztában lenni pl. azzal, hogy a randipartnerem egy kőkorszaki, nőket használati tárgyként kezelő idióita, ill. milyen lenne már emiatt felbontani a kapcsolatot... jó az ilyeneket előre tudni, úgy korrekt. ;)
De sok defenzív válasz. :D Ha a szexről van szó, finoman rá lehet kérdezni. Értsd: ne így, hogy "hányan jártak benned".
Akik azt mondják, hogy semmi köze hozzá: miért ne lenne? Az ember jelenjét a múltja határozza meg; sok partner pedig növeli az STD-k kockázatát is. Nem kell úgy viselkedni, hogy 20 évesen már átmenjen rajtad a fél város, és akkor nem lesz kínos. Ennyike.
Én sem szeretnék olyan férfit akinek - véleményem szerint- túl sok, vagy bizonyos típusú partnere volt.
Miért ne lehetne feltenni egy ilyen tartalmú kérdést ismerkedéskor, persze más formában.
"hányan járták már el benne"
Csodálatos megfogalmazás. Magas IQ-t és érett személyiséget sejtet.
Nem kell köntörfalazni, elvégre fő az őszinteség! "Hányan verték már beléd a faxukat?" Csak hogy érezze, ki a főnök!
Számít valamit?
Előbb legyen szex, láncolódjatok kicsit összébb bizalmi téren! Csak ez után érdemes azon agyalni, hogy összeilletek-e lárkapcsolati típus terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!