Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Párkapcsolatban élő emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő emberek miért motiváltabbak sokkal?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy akik párban vannak, sokkal motiváltabbak, sokkal könnyebben lelkesednek. Akik meg egyedülállók jóval kevésbé képesek erre.

És ez nem csak személyiségen múlik ,mert egy-egy adott személynél is azt látom, h amikor nincs senkije, akkor gyakorlatilag semmi sem érdekli, amikor meg párban van, hirtelen sokkal nyitottabb és lelkesebb minden iránt jobban érdeklődik.

Szinte mindenkinél ezt látom.

Ezért is nem értem azokat, akik azt mondják, hogy aki egyedül nincs jó formában az párkapcsolatban sem lesz az...Én meg csupa olyan embert ismerek,akik egyedülállóként semmit nem csináltak, amikor meg bejött a képbe egy ellenkező nemű és felkeltette az érdeklődésüket, hirtelen minden máshoz is megjött a kedvük.

2017. júl. 16. 21:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Normál esetben?

Nincs két egyforma kapcsolat, van, csak hogy szimplán jól akarod magadat érezni, nem akarod magad 120 évre betáblázni, nem akarsz világrengető szerelmet.

Neked ilyen herceg fehér lovon való, majd érted megy, csak várd ki a sorodat...

2017. júl. 16. 23:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki alapszinten mennyire motivált, jellem kérdése. A legtöbben szerintem ingadozók vagyunk, illetve fontos, hogy milyen a párkapcsolat és milyen az egyedüllét. Én egyedül mindig motiváltabb vagyok/voltam a múltban is munka szempontjából is és sport, életmód szempontjából is. Párkapcsolatban boldog voltam ugyan, de hanyagoltam az edzést, a munkámat csak elvégeztem, és nem tervezgettem, álmodoztam előlépésről, mert a szabad időmet a társammal akartam tölteni. Aztán amikor a kapcsolat megromlott, akkor nem voltam sem boldog sem motivált, és a szakítás/válás után pár év magány helyre dobott. De a magány csak egy darabig jó, amíg az ember megerősödik,aztán nyilván vágyunk valakire, akivel megoszthatjuk az életünket. Ez természetes. De akkor is úgy van, hogy aki egyedül nem motivált, az a társa mellett is csak átmenetileg lesz az. Mert az igazi önmagunk egyedül vagyunk. A párkapcsolatban már ketten vagyunk és kettőnk döntése felülírja a személyes döntéseinket. Én sok olyan dolgot csinálok egyedül amit párkapcsolatban el sem kezdtem volna.
2017. júl. 17. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!