Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért van ennyi savanyú (kifejezésű) arcú nő pesten? Miért olyan nehéz adni egy mosolyt?
Figyelt kérdés
nem elégítik ki őket a férjük,vagy mi lehet az ok ,én próbálok mosolyogni rájuk,de ők meg fenn hordják az orrukat,meg hanyatt esnek maguktól,vagy szomorúak,de MIÉRT?2010. máj. 21. 19:04
11/16 A kérdező kommentje:
77%os ,hát szerintem ha egy fiú k akar veled alakítani egy kapcsolatot,vagy sak meg akar smerni akkor rádmosolyog ez mindennek az alapja,vagyis hogy tetszel neki,ha visszamosolyog a lány akkor valszínű szimpi vagyok számára ,ami nálam mellékesen elég gyakran fordul elő,pár év múlva te is rá fogsz jönni,arra hogy jobban szeretik a férfiak a pozitív lányokat....
2010. máj. 21. 19:28
12/16 anonim válasza:
ne haragudj, de te se tűnsz valami pozitívnak :D
13/16 A kérdező kommentje:
igen,lehangolnak a komor emberek
2010. máj. 21. 21:17
14/16 anonim válasza:
Ott kezdődik,h nem mosolygok idegenekre, mert minek?
Lehet,hogy a Te életed tökéletes, de sztem a legtöbb embernek jócskán van min aggódnia, rohanunk ide-oda és közben ne haragudj de nem játszunk mosolyalbumot a kedvedért. Képzeld pl én ki vagyok elégítve nap mint nap,de ez önmagában nem elég ahhoz,hogy vigyorogva álljak a buszmegállóban reggel 5:30kor. Nem esek hasra magamtól,maximum a fáradságtól és ilyenkor az sem zavar ha épp nem imponál a levertségem a járókelőknek. Majd otthon mosolygok arra,akit szeretek és kész.
/Szmötyi/
15/16 anonim válasza:
lehet mást meg te hangolsz le. szóval ha te se vagy pozitív, hogy várod el, hogy más az legyen veled szemben?
az meg hogy mosolyogsz valakire, aki nem mosolyog vissza rád, lehet azért is, mert nem tetszel neki.
16/16 A kérdező kommentje:
ki mondta,hogy nem vagyok pozitív,meg azt se mondtam hogy nem mosolyognak vissza rám...:) súlyos értelmezési problémák...általános iskolai anyag.....:)
2010. máj. 22. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!