Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért van ennyi savanyú (kifejezésű) arcú nő pesten? Miért olyan nehéz adni egy mosolyt?
Figyelt kérdés
nem elégítik ki őket a férjük,vagy mi lehet az ok ,én próbálok mosolyogni rájuk,de ők meg fenn hordják az orrukat,meg hanyatt esnek maguktól,vagy szomorúak,de MIÉRT?2010. máj. 21. 19:04
2/16 anonim válasza:
Azért mert Pesten laknak , minden nap busz, metró villamos, és haza a lakásban elég kevesen vannak akik családi házikóban laknak, nincs madárcsicsergés, és az utcák szürkék és alig süt be a nap, és a házak romosak öregek, minden ember siet kapkod, igyekszik, tolakszik, rohan, páran lökdösődnek, nincs idő körbenézni sem olykor hogy vajon lehet, hogy az a valaki normálisan néz rám és tetszem neki, nem....
4/16 A kérdező kommentje:
?
2010. máj. 21. 19:14
5/16 anonim válasza:
Pesten lakom kert városban mégis állandóan szomorú fejet vágok mert fáradt vagyok kimerült stresszes és sok a gondom19L
6/16 A kérdező kommentje:
értem,hát tiszta szívből sajnálom,remélem javul majd a helyzeted!
2010. máj. 21. 19:15
7/16 anonim válasza:
A magyar emberekre amúgy is jellemző ez a nyomott hangulat, de meg is értem. Külföldön kevesebbet dolgoznak az emberek és jobban élnek... hát így nekem is lenne kedvem mosolyogni.
8/16 anonim válasza:
Én azért nem mosolygok vissza, mert nem tudom miért mosolyog az az illető rám! Lehet, valami pedofil görény(nem egyszer találkoztam már ilyennel :@) vagy valami kéjenc g*ci... :S Meg lehet azért vigyorog, mert nevet rajtam, hogy csúnya vagyok. Nem lehet tudni. Meg miért mosolyognék idétlenül idegen emberekre feleslegesen?
Lehet fujjolni, emberutáló vagyok. Mégis vannak barátaim, és tudják, hogy nemvagyok közvetlen ember. De vannak akik így szeretnek. :D
17L
9/16 anonim válasza:
lehet, hogy csúnya vagy?? :D
amúgy sztem nem is veszik észre h mosolyogsz... én is sokszor el vagyok a gondolataimmal és nem figyelek a külvilágra
10/16 A kérdező kommentje:
a ronda dagadt férfiakra mindig mosolyognak a bombázó barátnőjük.....
2010. máj. 21. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!