Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Talán tetszem neki? Ha igen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán tetszem neki? Ha igen, miért nem lép? Hogyan ösztönözhetném rá? 16/L

Figyelt kérdés
Igen, tipikus iskolapélda. 5. éve vagyunk osztálytársak, az első évben nagyon utáltuk a másikat, de ez később átalakult haversággá, majd egyre nagyobb barátsággá. talán többé is. de nem tudom eldönteni. nagyon sokat beszélgetünk, főleg, hogy mögöttem ül, és igen gyakran előreszól, hogy forduljak meg, mert mondani akar valamit. sokat nevetünk együtt, hülyéskedünk. ha máshol van óránk, mindig megvár, vagy ha pakolászom a cuccaim, megkérdezi, hogy jövök-e. és mindig mögöttem, vagy mellettem jön, még akkor is, ha eredetileg én sokkal előbb leindultam. na jó, néha én intézem úgy, hogy egymás mellé kerüljünk :P mindig engem kér meg, hogy segítsek, ha nem tud valamit, vagy éppen szívességet. esetleg kísérjem el őt valahová, könyvtár, büfé. ha az utóbbi, akkor szokott nekem venni valami kis apróságot :) egyébként ő is nagyon sok szívességet tett meg nem, kisebb-nagyobb dolgokat egyaránt. nem is tudom pl, hány ezerrel tartozom. de ez csak a legkisebb ügy. és a többi lánynak, 3-4 10 éves barátján kívül még ennyit sem tesz meg. elég sok köztünk a testi kapcsolat, már ha ezt lehet annak nevezni. sokszor megérintjük egymás kezét, egymáshoz dőlünk, egymás vállára tesszük a kezünket, vagy a két pad között a lábunkkal "harcolunk", néha a kajánál fogva húzom magam mögött :D és igen... ha megyek hátra valamiért/valakihez teljesen egymáshoz simulunk, de nem vonakodik. és néha a helyhiány, a földön lévő táskák, tornazsákok miatt ráesem :$ de nem zavarja. eltűri, hogy becézzem, és nagyon hosszan tudunk egymás szemébe nézni, tényleg. ilyenkor néha elnevetjük magunk. ha órán összetalálkozik a tekintetünk nem bírjuk ki, hogy ne kezdjünk el vigyorogni. ha pl. egy nap még nem találkoztunk, de látjuk egymást, néha integet. de már olyan is volt, hogy találkoztunk aznap, mégis :D említettem, szoktunk hülyéskedni. eltűri, hogy vicces, esetenként lánynéven szólítsam, vagy becézzem, cicuzzam. szeretünk incselkedni, szórakozni egymással, kötekedni igen sokat. de ez is jókedvben, nevetésben zajlik le. sokat szokott a székemen ülni, vagy a padomon, megengedi hogy tele szívecskézzem, teleszignózzam a füzeteit, de néha visszakapom. néha azt veszem észre a szemem sarkából, hogy néz, de mikor kicsit arra fordítom a fejem, már nem. ha a városközpont felé megyek, együtt szoktunk. vagy volt olyan többször is, hogy suliprogram volt délután, de mi bementünk a plázába. ő is jött egy darabon, de teljesen be nem, mondta hogy csörgessem meg, ha indulunk vissza és csatlakozik hozzánk. az egyik ilyen alkalomkor elkéstünk, ő már ott volt, és engem hívott föl a 10 ember közül. az egyik ilyen délutáni programon pedig elküldtek a pékségbe, hogy hozzak kaját, mert éhesek, és felajánlotta, hogy eljön velem, pedig azt sem tudtuk, hol van legközelebb, így 2 órán át kolbászolt velem. néha meg szokta fogni és vinni egy darabig a táskám, bár nem sűrűn, mert nem kérem rá, de ha megkérem, nem ellenkezik. múltkor valamilyen órán mondta, hogy ha nem érkezik meg a padtársa, odaül mellém. és azt veszem észre, ha ülünk egymás mellett és például írunk ( házi feladat másolás :D)akkor kb. 5 centire van tőlem a feje, és mindenünk összeér, de ezt szerintem írhatom a testi kapcsolatok közé. néha szoktam vele "verekedni", de csak játékosan, ha cukkol. ráugrok a hátára, vagy a kezére, de ő ilyenkor is nevet. hú, azt hiszem, minden tapasztalatom leírtam, bőven elég lesz :D és mielőtt a sok gyerekes dolog miatt a korunkat besaccolnátok 12 évre, közlöm, hogy 16 évesek vagyunk mindketten :) magam részéről azért vagyok bolondos, mert nagyon tetszik, sőt, azt hiszem szerelmes vagyok:$ Nektek mi a véleményetek? Csupán erős barátság, vagy több? És amúgy meg még nem hívott sehová, és nem is lépett. Miért? És hogyan ösztönözzem arra, hogy kezdeményezzen?
2010. máj. 21. 18:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

én az előbbi lány vagyok. azért a csókhoz hozzátartozik, hogy ln előtte egyik legjobb (fiú) barátomat megkértem, kérdezzen már rá, hogy mit is akar tőlem. ő meg úgy jött vissza, hogy "csak arra várj, hogy te lépj!" - szóval akár ez is jó taktika lehet. úgyis írod, hogy mindenki össze akar titeket hozni, megkérhetnél valakit, akinek nagy valószínűséggel elmondja az igazat, szóval valaki olyat akivel jóban van és nem gyanítja, hogy te küldted, hogy egyszer komolyan kérdezzen rá nála & ne hagyja, hogy elviccelje a választ!

de ha enélkül is mersz lépni akkor ne keverj bele még valakit! :)

2010. máj. 21. 23:33
 12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat :) most kipróbálok majd 2 dolgot, és ha továbbra sem merünk lépni, biztos beavatok valakit :D egy fiútól már kikértem a véleményem, de ő nem ismeri a srácot, csak úgy általánosságban a fiús gondolkodásával felvilágosított.
2010. máj. 21. 23:40
 13/17 anonim ***** válasza:
jó, majd szólj h mi van :) sok sikert :)
2010. máj. 21. 23:50
 14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :) legközelebb kedden lesz alkalmam bevágódni, mivel hosszú hétvége és elutazunk. de! pozitívum. nemsokára lesz a születésnapom, amivel teljesen tisztában van. és én tudom is, mit adhatna ajándékba :$ majd írok!
2010. máj. 21. 23:55
 15/17 A kérdező kommentje:

amúgy a haverokat, meg a többieket csak azért hoztam szóba, mert így 3 lehetőség merül fel. első: vagy ennyire látszik rajtam. de a legjobb, legbizalmasabb barátnőim nem mondják, soha, szóval szerintem nem. kettő: rajta látszik. 3: beszélt nekem róluk.

nem tudom :D az utolsó kettő jó jel lenne.

2010. máj. 22. 00:24
 16/17 anonim ***** válasza:

ha a legjobb barátnőid se látják rajtad, akkor hogy várod el, hogy a fiú lássa? :D

[amúgy nem szeretnél küldeni magadról egy képet? kíváncsiak vagyunk, mert szimpi lettél :)]

2010. máj. 22. 11:45
 17/17 A kérdező kommentje:

nem tudom, mondjuk a barátnőim néha kérdezgetik, hogy nem tetszik-e, vagy mondják, hogy ó, milyen jól összeilletek. ilyenkor mondjuk annyira elvörösödöm, meg vigyorgok, de mondom is, hogy nem nem! úgyhogy lehet, hogy látszik rajtam, csak bebeszélem magamnak, hogy nem, semmiképp sem látszik :D

végül is küldhetek, ha tudtok valami elérhetőséget adni, ide nem igazán szeretnék berakni :S

az e-mailemre küldhetnétek valami címet:)

2010. máj. 22. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!