Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Talán tetszem neki? Ha igen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán tetszem neki? Ha igen, miért nem lép? Hogyan ösztönözhetném rá? 16/L

Figyelt kérdés
Igen, tipikus iskolapélda. 5. éve vagyunk osztálytársak, az első évben nagyon utáltuk a másikat, de ez később átalakult haversággá, majd egyre nagyobb barátsággá. talán többé is. de nem tudom eldönteni. nagyon sokat beszélgetünk, főleg, hogy mögöttem ül, és igen gyakran előreszól, hogy forduljak meg, mert mondani akar valamit. sokat nevetünk együtt, hülyéskedünk. ha máshol van óránk, mindig megvár, vagy ha pakolászom a cuccaim, megkérdezi, hogy jövök-e. és mindig mögöttem, vagy mellettem jön, még akkor is, ha eredetileg én sokkal előbb leindultam. na jó, néha én intézem úgy, hogy egymás mellé kerüljünk :P mindig engem kér meg, hogy segítsek, ha nem tud valamit, vagy éppen szívességet. esetleg kísérjem el őt valahová, könyvtár, büfé. ha az utóbbi, akkor szokott nekem venni valami kis apróságot :) egyébként ő is nagyon sok szívességet tett meg nem, kisebb-nagyobb dolgokat egyaránt. nem is tudom pl, hány ezerrel tartozom. de ez csak a legkisebb ügy. és a többi lánynak, 3-4 10 éves barátján kívül még ennyit sem tesz meg. elég sok köztünk a testi kapcsolat, már ha ezt lehet annak nevezni. sokszor megérintjük egymás kezét, egymáshoz dőlünk, egymás vállára tesszük a kezünket, vagy a két pad között a lábunkkal "harcolunk", néha a kajánál fogva húzom magam mögött :D és igen... ha megyek hátra valamiért/valakihez teljesen egymáshoz simulunk, de nem vonakodik. és néha a helyhiány, a földön lévő táskák, tornazsákok miatt ráesem :$ de nem zavarja. eltűri, hogy becézzem, és nagyon hosszan tudunk egymás szemébe nézni, tényleg. ilyenkor néha elnevetjük magunk. ha órán összetalálkozik a tekintetünk nem bírjuk ki, hogy ne kezdjünk el vigyorogni. ha pl. egy nap még nem találkoztunk, de látjuk egymást, néha integet. de már olyan is volt, hogy találkoztunk aznap, mégis :D említettem, szoktunk hülyéskedni. eltűri, hogy vicces, esetenként lánynéven szólítsam, vagy becézzem, cicuzzam. szeretünk incselkedni, szórakozni egymással, kötekedni igen sokat. de ez is jókedvben, nevetésben zajlik le. sokat szokott a székemen ülni, vagy a padomon, megengedi hogy tele szívecskézzem, teleszignózzam a füzeteit, de néha visszakapom. néha azt veszem észre a szemem sarkából, hogy néz, de mikor kicsit arra fordítom a fejem, már nem. ha a városközpont felé megyek, együtt szoktunk. vagy volt olyan többször is, hogy suliprogram volt délután, de mi bementünk a plázába. ő is jött egy darabon, de teljesen be nem, mondta hogy csörgessem meg, ha indulunk vissza és csatlakozik hozzánk. az egyik ilyen alkalomkor elkéstünk, ő már ott volt, és engem hívott föl a 10 ember közül. az egyik ilyen délutáni programon pedig elküldtek a pékségbe, hogy hozzak kaját, mert éhesek, és felajánlotta, hogy eljön velem, pedig azt sem tudtuk, hol van legközelebb, így 2 órán át kolbászolt velem. néha meg szokta fogni és vinni egy darabig a táskám, bár nem sűrűn, mert nem kérem rá, de ha megkérem, nem ellenkezik. múltkor valamilyen órán mondta, hogy ha nem érkezik meg a padtársa, odaül mellém. és azt veszem észre, ha ülünk egymás mellett és például írunk ( házi feladat másolás :D)akkor kb. 5 centire van tőlem a feje, és mindenünk összeér, de ezt szerintem írhatom a testi kapcsolatok közé. néha szoktam vele "verekedni", de csak játékosan, ha cukkol. ráugrok a hátára, vagy a kezére, de ő ilyenkor is nevet. hú, azt hiszem, minden tapasztalatom leírtam, bőven elég lesz :D és mielőtt a sok gyerekes dolog miatt a korunkat besaccolnátok 12 évre, közlöm, hogy 16 évesek vagyunk mindketten :) magam részéről azért vagyok bolondos, mert nagyon tetszik, sőt, azt hiszem szerelmes vagyok:$ Nektek mi a véleményetek? Csupán erős barátság, vagy több? És amúgy meg még nem hívott sehová, és nem is lépett. Miért? És hogyan ösztönözzem arra, hogy kezdeményezzen?
2010. máj. 21. 18:28
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ja és egyszer, mikor nagyon fáztam, kölcsönkértem a kabátját, és mondta, hogy ne viccelj, persze, vedd fel. meg ha elmegy valahová,, fociedzésre, ami a suliban van, akkor mindig nekem kell vigyázni a tárcájára, Iphone-jára, stb :)
2010. máj. 21. 18:32
 2/17 A kérdező kommentje:
meg emlegeti, hogy jó lenne, ha megtartanánk a kapcsolatot a főiskola alatt is.
2010. máj. 21. 18:33
 3/17 anonim válasza:

Húúú! Ez jó hosszúra sikeredett, te lány.;)

De csak azt tudom írni, amire már az elején gondoltam, mielőtt végigolvastam volna.

Sajnos csak a te nézőpontodat ismerem, ami alapján szerintem bejössz neki. Azonban lehet, hogy csak te "képzeled bele" ezeket az érzelmeket a reakciójába.

Persze az is lehet, hogy ő nem érez többet barátságnál. 50-50%...

Szerintem hívd el valahová( pl. moziba), hogy csak ti legyetek kettesben. Próbálj meg minél több olyan programot csinálni, ahol csak ketten vagytok. A viselkedéséből így megtudod, hogy csak barátként kezel, vagy talán valami többet is akar...

Én a helyedben semmiképpen nem kérdezném meg tőle szemtől szembe, hogy mit érez... (elég gyáva vagyok xD) A legfontosabb viszont az, hogy el kell döntened, vajon megéri-e kockára tenned egy ilyen klassz barátságot...

A legfontosabb, hogy a szívedre hallgass:)

Remélem, tudtam segíteni...

2010. máj. 21. 18:44
 4/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod :) igen, hosszú lett, de csak hogy mindent leírjak :) igen, én is gyáva vagyok. sokat voltunk már kettesben, de én nem tudom eldönteni :S és még ahhoz is gyáva vagyok, hogy moziba hívjam, mert úgy gondolom, körberöhögne. egy kicsit úgy érzem, mintha neki is tetszenék, ettől függetlenül félek, hogy már ebbe a mozizásba is nagyon sokat beleképzelne, ami nem feltétlenül igaz. és talán elutasít. ajj, nem tudom, félek! nem tudok kezdeményezni, és semmi ilyesmit.
2010. máj. 21. 18:49
 5/17 A kérdező kommentje:
talán a leglényegesebb változás a barátságunk óta az az, hogy mivel elég sokan akarnak összeboronálni minket, sokan kérdezősködnek felőlünk, még olyanok is, akikkel a házi feladatokon kívül nem is beszélünk. szóval régen öt percig mondta, hogy nem és nem, úr isten! ma már csak mosolyog rajta. és múltkor a menzán ült a haverjaival, én a barátnőimmel. a telefonja, amit egyébként már közösnek neveznék, nálam volt, és vittem vissza neki, mikor a fiúk elkezdtek húúúzni, és meg is jegyezték, ó, közös telefon, meg minden. az esküvő mikor lesz? és erre sem mondott semmit, csak vigyorgott. na, ilyenkor lepett meg a legjobban. múltkor is kérdeztek felőlünk, mi meg beadtuk, hogy hát igen, már 2 napja komoly kapcsolatban élünk :D régen pedig mindig nagyon felháborodott és hallani sem akart róla.
2010. máj. 21. 18:53
 6/17 anonim ***** válasza:

Valóban jó hosszúra sikeredett.

Amúgy ha nem meleg a srác akkor nagyon bejössz neki, vagy itt dögöljek meg. :)

Itt a nyár elvileg. Akkor mozi helyett hívd el fagyizni :D

Gondolom ő is kicsit gyáva és azért nem kezdeményez mert ő se akarja elrontani a barátságotokat és ő se tudja, hogy valójában mit gondolsz róla.

De szerintem mindenképp kellene lépned valamit. Vagy bátorítsd, hát ha majd ő lép. :)

És szerintem se kérdezz csak úgy rá, hogy "most akkor tetszem neked?" :D

De tudod ezek a összenézések, kacsintások más néven szemezések talán ráébresztik, hogy bejössz neki.

Vagy legyél rafinált...tudod, sírd ki neki a bánatod, hogy nincs senkid és hátha elszólja magát :)

(bár ez így nagyon gonosz csel lenne) :)

Amúgy meg sok sikert és szedd össze magad, légy bátor :)

2010. máj. 21. 19:12
 7/17 A kérdező kommentje:
köszönöm :) én is gondoltam már rá, hogy biztatom, esetleg jelentőségteljes tekintetekkel, vagy arra is gondoltam, hogy átölelném. de ettől még félek. először mindenképp szemezéssel szeretnék hódítani :D vagy a te ötleted is nagyon jó! ő amúgy is olyan vigasztalós típus, legalábbis velem biztosan, ha baj van, mindig megkérdezi, hogy mi a baj, bár nem igazán szeretem elmesélni, de cselnek jó :) köszönöm még egyszer válaszod. :)
2010. máj. 21. 19:23
 8/17 anonim ***** válasza:

szia!

mivel elég sokat írtál, megpróbálok én is segíteni. a barátommal épp azon vitatkozunk, mit tanácsoljunk neked.

ő azt mondja, hogy szerinte elég egyértelmű a dolog, mivel ő is ilyen helyzetben volt (velem). szerinte vannak olyan pasik, akik úgy gondolják, hogy a csajnak kell lépnie - egy pasi is ugyanúgy félhet a visszautasítástól, vagy féltheti a bartságotokat -, és a te barátod is ilyennek tűnik. viszont nem írod le, hogy hogy viselkedik más lányokkal szemben. velük is ilyen?*

van pár olyan dolog abban amit leírsz, ami különösebben nem jelent semmit, csak mi, lányok képzelünk bele jelentést, pl a kabát vagy az, h már nem idegesíti, ha azzal cseszegetnek, h együtt vagytok-e. de a barátom szerint vannak egyértelmű jelek a viselkedésében, pl. h mindig megvár, hozzád ér, egymás szemébe néztek, keresi veled a több testi kapcsolatot, ami arra vall, hogy valószínűleg többet érez barátságnál. (vagy csak jó csaj vagy :D) az egyetlen barátságra utaló jel szerinte, h verekedni szoktatok, bár ez is beletartozhat az előző kategóriába. ennyi a barátomtól.

remélem ez kicsit megnyugtatott. nos én még annyit fűznék hozzá, hogy szerintem felháborító, hogy a pasik nem képesek lépni és ezzel totál elbizonytalanítanak minket... mindegy. annyiban igazat adok a pasimnak, hogy van olyan fiú, aki pont annyira bizonytalan mint mi, mert sok ilyet ismerek.

* megjegyezném egyébként, h az se jelent semmit ha akár más lányokkal is ilyen, mert a pasim kb MINDENKIVEL ilyen közvetlenül viselkedett... ne tudd meg, mennyit szenvedtem vele :D

azonban ami biztos: MINDENKÉPPEN lépj te, mert nem éri meg várni esetleg még pár évet, hogy elszalasszatok egy tök jó időt együtt! csak az a baj, hogy nem tudjuk pontosan eldönteni, mit tegyél, ha már eddig is voltatok sokat együtt kettesben, és mégse tudod eldönteni, mi van. szerintem a mozi jó ötlet, hívd valami olyan filmre, ami nem érdekelheti különösebben. mondd neki, hogy más nem ér rá és hogy nézzen már meg veled valami romantikus filmet. így egyrészt nem olyan átlátszó az ürügyed, másrészt hátha a sötétben felbátorodik :) a barátom viszont azt üzeni, menjetek sétálni, valami romantikus helyre és próbáld meg megfogni a kezét vagy megcsókolni (tudom h nem fogod merni, én se merném, de ő állítja h ez beválik ;) végül is nálunk is ez vált be, igaz, szilveszter volt :D)

sok sikert!!! 18l & 17f

2010. máj. 21. 22:41
 9/17 A kérdező kommentje:

köszönöm, nagyon aranyosak vagytok tényleg :)

másokkal hogy viselkedik? van pár lány, akit 10 éve ismer, egészen pontosan kettő, velük nagyon jóban van, de én úgy érzem, ez köztünk még annál is több. amúgy ő is közvetlen, de akiket annyi ideje ismer, mint én, azokkal kb. felét csinálja. vagy annyit sem. például a verekedést hozom, amire azt mondtátok, hogy baráti. másnál előfordult, hogy elmenekül, vagy "takarodjál már" :D. most kitaláltam pár taktikát, amit majd be is vetek, vagy elhívom valahová. az nem tudom hová, még kiagyalom. :D megfogni a kezét, vagy megcsókolni. húú :D az elég meredek lenne számomra.

köszönöm a válaszotokat nagyon, kedvesek vagytok :)

2010. máj. 21. 23:10
 10/17 anonim ***** válasza:

Most csak en irok (a pasi :P) es igen leget hogy a csok elsore meresz, de nalunk bevallt, pedig kb semmi jelet nem adtam kedvesemnek =D szegenynek egyszeruen Elege Volt mar belole sztem =DD

Szal à kezenfogas a legbiztonsagosabb ut szerintem. Eszre fogod venni mennyire kezeli ezt baratian vagy talab jobban magahoz huz, ilyesmi. :)

ui: probalj gondolkozni mint egy fiu, mi nem ertelmezunk mindenbe bele vmit =]

2010. máj. 21. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!