Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerezzem vissza (vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza (vagy inkább meg)?

Figyelt kérdés
6 hete ismerkedtem meg egy sráccal, eleinte minden nap hívott, hetente többször találkoztunk, csókolóztunk. Mostanában (kb 3 hete) ritkábban hív, van, hogy beígér egy randit és lemondja, vagy megígéri hogy este még hív, hogy mikor fussunk össze és egyszerűen nem hív. gyakorlag hetente egyszer találkozunk. Furcsa váltás, ráadásul úgy, hogy nem történt köztünk semmi olyasmi (pl veszekedés), ami ezt indokolttá tenné. Szuper ember, érdemes érte küzdeni, csak nem tudom, hogyan. a "beszéljük meg a kapcsolatunkat" nem tűnik túl nyerőnek, szerintem elijesztené. Hogy hálózzam be anélkül, hogy észrevenné?
2008. okt. 17. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ez a cseles módszer sehova sem visz, megtanulhatnák a nők, ha valamit akarnak, azt a férfinál csak egyenes beszéddel, kajával és szexszel lehet elérni.
2008. okt. 17. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, csináld meg a kedvenc kajáját, szex, utánna kérdezz rá hogy jó volt, meg hogy sürüben találkozhatnánk...
2008. okt. 17. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Sok sikert! elfelejtettem :P
2008. okt. 17. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Húú, ha egy jó szex után elém tennének mondjuk egy jó kis bablevest, meg valami pörit, utána kevés dolog lenne, amibe nem egyeznék bele.

U.I.: Éhes lettem :P

2008. okt. 17. 20:57
 5/6 A kérdező kommentje:
:D észben tartom (főleg a bablevest& a pörit) :D kösz a tippeket!
2008. okt. 17. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
hasonló cipőben jársz mint én jártam 1éven keresztül...de én rájöttem h csak szórakozni akart velem...:S
2008. okt. 17. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!