Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsőrandi újragondolva 30 felett (Miskolcon és környékén) Tippek?
Adjatok ötleteket mert a klasszikus dolgokat unom,meg nem is nagyon tudom lenyűgözni a hölgyeket?
A klasszikus beülünk valahová beszélgetni, mivel neten ismerkedek és ott is beszélgetünk nem annyira nagy dolog (én unom sokszor).
Miskolci vagyok ha valaki specifikus ötletet adna.
Kimegyünk Miskolctapolcára sétálni, kb 5 lánnyal voltam már ott, azt is unom....ha valaki benne van bobozásban már jobb. Lillafüredi séták jobban bejönnek. Ha benne van kivonatozásban vagy libegőzésben az is jó!
Tudom önző vagyok de belegondolva ha én élvezem a randit akkor jobb formámat hozom.
Volt egy lán 25 elmúlt de mint két kisgyerek beszöktünk játszótérre hülyéskedni..azt nagyon élveztem!
Ahogy azt már korábban javasoltam, vedd meg azt a kib$ott piros babetta diablo gti-t és azon csajozz ;D
30/f
Ne ökörködj András. Nagyon jól tudod, hogy a családra aranyeső kell, nem rózsa.
30/f
Jajj elnézést sose ment jól a cigány :D
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!