Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem a lányt első randin Miskolcon ebben a hidegben?
Figyelt kérdés
A szabadban nem szívesen bóklásznék így télen. Viszont beülni valahová nem túl snassz?
Vagy az nem jó kombó, hogy egy hosszabb kávézóban történő beszélgetést követne egy mozi?
2016. dec. 2. 17:44
1/15 anonim válasza:
Első randin szeritnem mozi nem olyan jó ötlet,mert ilyenkor meg kell ismerni egymást,másodikon már tök jó program:) kávézó jó,szerintem nem kell túlzásba vinni ott tudtok beszélgetni. De persze ha szerinted kevés és nincs más ötleted akkor mozi az ott van 😃
2/15 A kérdező kommentje:
Mozit úgy gondoltam, ahogy le is írtam, hogy megelőzné egy hosszabb beszélgetés.
2016. dec. 2. 17:56
3/15 anonim válasza:
Már ne is haragudj,de szerinted a mozi mennyire jó ötlet??! Ott nem tudsu beszélgetni a csajjal...
Istenem ez,de hülye ötlet volt!! :-D :-D
4/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: Harmadszor fogom most leírni, hogy a mozi előtt beülnénk valahová és beszélgetnénk. Csak ezt követné a mozi. Istenem....
2016. dec. 2. 18:05
5/15 anonim válasza:
Már bocsi ,de ezt nem írtad le..
6/15 A kérdező kommentje:
Na jó, hagyjuk a hülyeséget.
2016. dec. 2. 18:42
7/15 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy bárki veled fog tölteni egy fél estét egy randi alkalmával? Egy randira egy program bőven elég, főleg ha még sz.rul is végződik.
8/15 A kérdező kommentje:
Nem bárkinek kell, hanem neki :)Ez tőle is függ természetesen. De persze ez csak egy elgondolás.
Lehet, hogy sima beszélgetés kezdetnek megteszi.
2016. dec. 2. 19:16
9/15 anonim válasza:
Ő sem fog veled tölteni ennyi időt első alkalommal, ebben szinte biztos lehetsz. Ez így túl sok egyszerre, ijesztő is lehet, hogy még alig ismered az illetőt, de máris olyan, mintha rajta akarnál lógni, aztán még moziba is akarod vinni, ami tudvalevőleg a tapizás, smárolás és minden hasonló dolog színhelye. Szerintem nem sok olyan nő akad, aki mondjuk 1,5-2 órát végigül veled egy kávézóban, utána meg rögtön még 2 órát (vagy még többet) tölt el egy moziban.
10/15 anonim válasza:
Kávézó,utána ha van kedve,kedvetek ,a Plázában,Szinvában sétálhattok,vagy a sétálon! Hirtelen sok még a mozi is! Ha minden oké,másnapra hívd meg moziba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!