Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem vagy ne? Akar tőlem komolyat? Hogyan érjem el hogy velem akarjon lenni?
Figyelt kérdés
Van egy srác, együtt aludtunk egy hete, nem volt szex, csak aludtunk, csókolóztunk. felvett msnre, írt iwiwen is, hogy találkozhatnánk máskor is. legutóbb tegnap előtt beszéltünk, akkor én írtam rá. tegnap nem beszéltünk. most is fent van msnen de nem ír rám. írjak rá én? vagy nem akar tőlem semmit már? nagyon szeretnék vele lenni, de nem szeretném elszúrni sem, mit tegyek?2010. máj. 20. 23:50
11/13 A kérdező kommentje:
De nem volt semmi szex!!! ő aludt nálam, be voltunk nyomva, reggel csak nevettünk magunkon... és nem is próbálkozott, teljesen jól elvoltunk csókolózással. (ő 25 én 19 nem vagyunk már gyerekek)
2010. máj. 21. 09:37
12/13 anonim válasza:
Nyugodtan írj rá, nem vagytok már gyerekek. :)
Kérdezd meg, hogy volna-e kedve egy teát meginni veled. Ez még nem nyomulás.
Légy bátor!
Egy darabig azért kerüljétek az ágyat, nehogy könnyű prédának tekintsen.
29/F
13/13 anonim válasza:
+1 az előző emberkének :D
ez igaz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!