Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy ismerkedés közben mennyien csúsztatnak divatos hobbikkal?

Figyelt kérdés

Sok nőtől hallom, hogy szereti a kultúrát, a színházat, az utazást, a sportot, vagy éppen az olvasást.

Ezek szinte mindenkinél kötelező hobbik.

Aztán a beszélgetés alatt gyorsan kiderül, hogy az olvasás max valami magazin, a sportot a gimiben abbahagyta, azóta tervezi, hogy majd folytatja (kb 10-20 éve tart ez), a színház és az utazás szeretete is akár több mint 10 éve, vagy soha nem űzött elfoglaltság, pedig ha annyira szereti akkor felnőtt emberként ezek nem elérhetetlen vágyak.

Szerintetek miért csúsztatnak ezzel ennyien?

Abban bíznak, hogy az ellenkező nem képviselői is csak az öbképük fényezése miatt írták be, és így sosem buknak le?

2017. júl. 8. 16:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ezt én is megfigyeltem, és csak szánom ezeket az embereket. Plusz az is zavar, hogy tényleg színház- és irodalomkedvelő emberként egy kalap alá vesznek ezekkel, ha megemlítem, pedig én tényleg szeretem ezeket... havi 2x min. elmegyek színházba, egyetemet is színháztudományon végeztem, és 50-100 könyvet elolvasok egy évben.

Közben meg ilyeneket látok a környezetemben, hogy:

"Immmmmmmádok színházba járni. Mondjuk 3évente egyszer, és akkor xsak vígjátékot nézek meg, mert túl sok a dráma itthon".

"Imádok olvasni, mondjuk utoljára 4 éve olvastam, akkor is a Twilightot"

Meg amikor az elvileg sokat olvasott embernek 30évesen is a kedvenc könyvei a Pál utcai fiúk meg az Egri csillagok és egy olyan szerzőt sem tud felsorolni, aki nem kötelező olvasmányt írt.

Vagy akinek az csúcsirodalom, hogy elolvas egy 30oldalas Tiffany füzetet.

Meg akit anyu és apu élete 18 éve alatt egyszer elvitt Horvátországba, egyszer meg Olaszországba, és ettől ő a nagy utazásbolond meg a világjáró. Aha, persze.

Szerintem amúgy azért van ez, mert ő maga is érzi, hogy üres az élete, semmi hobbija nincs, de társkeresésnél meg ő maga is tudja, hogy a "szabadidőmben a hasam vakarom meg a BK-t nézem" az nem túl izgalmas és kapós... és akkor elkezd azon gondolkodni, mit kamuzzon be. És az olvasás meg a színház kevésbé lenyomozható, mintha pl. elkezdené, hogy ő bungee jumpingol vagy raftingol, mert azt 2 keresztkérdés után le lehet buktatni.

2017. júl. 10. 11:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom, szerintem pont a könyvet vagy színházat könnyű lebuktatni. Egy kérdés: mit láttál/olvastál utoljára? Ennyi.

Ha a raftingnál azt mondja, hogy a baum mellett ültem, és akkor takot váltottunk, így a dirk majdnem a vízbe lökött, akkor simán elhiszem, mert ezek valami hajós kifejezések, még ha raftingnál egy sem játszik belőlük :)

2017. júl. 10. 18:33
 13/14 A kérdező kommentje:

Egyébkét érdekes, amit írsz. Mert szerinted készakarva kamuznak valami jól hangzót.

Én mindig az vagyok (lehet, hogy naivitás), hogy ezek igazi élethazugságok, mint a kedves vagyok, a kemény vagyok, a tudják, hogy velem nem lehet packázni, vagy az okos vagyok.

Az emberek mindegyike ezt hiszi magáról, ugyanúgy elhiszi, hogy ő ilyen kultúra kedvelő, és sosem vet számot azzal, hogy valójában nem is.

De persze lehet, hogy neked van igazad.

2017. júl. 10. 18:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sem feltétlenül készakarva mondják ezt, hanem tudat alatt működik ez az "érzem, hogy nem vagyok elég érdekes" dolog. Van olyan ismerősöm, akin látom, hogy baromira elhiszi magáról, hogy imád olvasni, csak mert elolvasott minden kötelezőt gimiben és azóta a 10 év alatt megfordult 2 könyv a kezében.

És amúgy szerintem nem feltétlen olyan nehéz lebuktatni a színház/könyvet. Sokan bekamuzzák, hogy olvasták ezt meg azt, mert olvastak kritikát vagy látták a filmet, ami a könyv alapján készült, és el is hiszik, hogy az ugyanaz, mint a könyv.

2017. júl. 11. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!