Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak h ne legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak h ne legyen unalmas?

Figyelt kérdés
van egy fiú akit már régebb óta ismerek. Volt, hogy nem beszltünk évekig pedig nagyonszerettem öt de ö nem viszonozta. Aztán találkoztunk egy házubuliban pedig nem is számitottam rá hogy ő is ott lesz na mindegy. És most ö akar töllem többet mint barátságot, de én nem akarom azt h túl hamar megkapjon. Szoval eddig meg megölelt puszit adott. De nem tudom mi kéne még csinálnom h ne unjon meg?! Tanácsot szeretnék kérni.
2010. máj. 20. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Hogyan lehetnél unalmas ha még most ismer meg igazán? Ismerkedj, örülj, hogy tetszel neki és ne parázz

19L

2010. máj. 20. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ezek a gyerekes taktikázások. Ha egy fiú csak szexre hajt, akkor amiatt, hogy vadásznia kell, még nem akar többet. Nekem is volt időszakom, hogy fél évig rohantam egy csaj után, lefeküdtünk, elköszöntem...

Viselkedj természetesen, az érzéseid alapján. Ne taktikázz, mert azt Ti lányok, nem tudtok, és ha szerelmes beléd, akkor nincs is értelme.

20F

2010. máj. 20. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
növessz egy f@szt
2010. máj. 20. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Ajánlom a nyelvtan órákat! :)

Am... a válaszom megegyezik a második hozzászólóéval.

2010. máj. 20. 21:31
 5/5 anonim ***** válasza:
S.opd le minden nap, többször is. De ne csak ímmel-ámmal, hanem úgy rendesen. Egy darabig biztos meg tudod tartani.
2010. máj. 21. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!