Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segetitsetek légyszii?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segetitsetek légyszii?

Figyelt kérdés

Van 1 srác 15 éves és már 2 éve nagyon tetszik nekem ha akadt valami lehetöségem arra hogy beszélgessek vele azt mindig leszurtam tudtok mondani olyan témákat amivel oda tudnék hozzá menni meg utánna amiröl beszégethetnénk

l/13

2010. máj. 20. 14:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A helyesírással kapcsolatban, elég gáz ha 4x megbuksz nyelvtanból.
2010. máj. 20. 20:23
 12/20 A kérdező kommentje:
Baszus hadjatok már ezzel a helyesírással ha síetek akkor nem azzal tőrődök hogy ő-t vagy ö-t írok és miért hiszed azt hogy a pasizás nem nekem való nem is ismersz és attol még hogy 13 éves vagyok lehetek éret miért csak tanuljak van más sokkal fontosabb dolog az életben mint a tanulás
2010. máj. 20. 20:44
 13/20 anonim ***** válasza:
29/F elozo
2010. máj. 21. 14:44
 14/20 anonim ***** válasza:
13 évesen csak hiszed,hogy érett vagy!
2010. máj. 21. 18:20
 15/20 anonim ***** válasza:
hagyjátok már!! nektek nem tetszett 13 évesen senki sem ? attól még lehet h jó tanuló! ez igy normális..akkor kéne aggódni ha nm érdeklődne a fiúk iránt.. ne legyetek már ilyen maradiak!
2010. máj. 22. 19:42
 16/20 anonim ***** válasza:

"Tanulj, olvass, ne pasizz 13 évesen, még minimum 3-4 évig ne feküdj le senkivel, és intelligens fiatal lesz belőled."

Dettó ugyanez a véleményem...:)

F/18

2010. máj. 22. 20:21
 17/20 anonim ***** válasza:

hát édes 2 dolgot írok neked. az első kib*szottul nem vagy te se érett se nagylány. lehet hogy neked már megvan a havid és szőrtelenítened kell de ez semmit nem ér. ezt abból is le lehet szűrni hogy szted a tanulás semmit sem ér. eből arra következtetek hogy 1-2 év múlva az egyik kocsmában fox lógni a haverokkal és 4en ujjaznak majd 1más után:D szép élet gratulálok előre is. inkább tanulj és mellette szórakozz hogy ember legyél de ne unalmas.

a másik. egy 15 éves srácot nem fog érdekelni egy 13 éves KISlány, merthogy ő annak tart téged minthogy mindenki más is. ezt a srácot akkor fogod érdekelni ha ő 17 lesz te pedig 15. nem azt mondom hogy te akkor már nagylány leszel de a srác talán észrevesz már egy csajszit és nem kislányt:D fel kell még fognod a különbségeket és az élet szabályait hogy nagy játékos legyél.

L/15^^

2010. máj. 22. 21:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Mondja mindezt egy 15 éves nagylány. Hát ez baromira vicces!:D
2010. máj. 23. 01:32
 19/20 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy a tanulás 1általán nem fontos hanem hogy nem az az első és nem úgy nézeki ki mindha 13 lennék többek szerint 14-15nek legjobb barátnőim 14-15 évesek és ha ugy jobb csak 1 osztályal jár fölöttem a srác és köszi annak aki értelmessen válaszolt a kérdésemre és nem a helyes irásomat cseszegette és nem a tanulásrol meg az éretségröl pofázott
2010. máj. 23. 06:55
 20/20 anonim ***** válasza:

01:32

Na ja...:Đ

2010. máj. 23. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!