Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segetitsetek légyszii?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segetitsetek légyszii?

Figyelt kérdés

Van 1 srác 15 éves és már 2 éve nagyon tetszik nekem ha akadt valami lehetöségem arra hogy beszélgessek vele azt mindig leszurtam tudtok mondani olyan témákat amivel oda tudnék hozzá menni meg utánna amiröl beszégethetnénk

l/13

2010. máj. 20. 14:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
51%
Olvass sokat, attól javul a helyesírásod is, meg témát is könnyebben találsz.
2010. máj. 20. 14:59
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Bármiről beszélhetsz, csak legyen benne humor :) Konkrét példát nemtudok mondani, az adott helyzettel kapcsolatban beszélgessetek.
2010. máj. 20. 15:02
 3/20 anonim ***** válasza:

Próbálj egy kicsit a közelébe férkőzni, de ne legyél tolakodó. Vagy előtte az is jó,ha megismerd a haverjait,és először velük beszélgetsz. Ha meglátod a kiszemeltedet, mosolyogj rá!!! :) Ha pedig oda kerül a sor, h beszéljetek: kérdez, miújság? Várja-e a szünetet már, milyen a tanulás? Hobbi, stb.... Ez majd meg magától,hiszen akkor már ő is fog kérdezni... Ja, és ne legyél félénk, bátran kérdezz,szólalj meg,és nevess! ;)

Sok sikert.

16/L.

2010. máj. 20. 15:05
 4/20 anonim válasza:
beszélj neki a kilyukadt M1es autópályáról xD
2010. máj. 20. 15:19
 5/20 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéljetek Afrika gazdasági és infrastrukturális lemaradásáról.
2010. máj. 20. 15:32
 6/20 anonim ***** válasza:

Tanulj, olvass, ne pasizz 13 évesen, még minimum 3-4 évig ne feküdj le senkivel, és intelligens fiatal lesz belőled.

21/L

2010. máj. 20. 15:39
 7/20 anonim ***** válasza:
Hú de utálom ha valaki beleköt valaki hejesírásába ez szemét dolog nagyon semmi közöd hozzá,hogy ki, hogy ír a kérdése válaszoljatok és én is arra fogok :Tehát van egy téma ami a fiúknak tutira bejön a FOCI nézz meg egy meccset most lessz valamikor a tv2-őn meséld el neki vagy kérdezd meg tőle, hogy mikor lessz és akkor ő majd mondani fgoja " ó te is nézel foci nem mondod kinek drukkolsz?" meg ilyenek. Válassz ki egy csapatot , hogy erre tudj válaszolni ez egy tökéletes téma kezdésnek a többi jön magától :)
2010. máj. 20. 16:18
 8/20 anonim ***** válasza:

Nemminden pasi rajong a fociért ! Én például játszani nagyon szeretem , de nézni a TVben v csapatokat nézni azt nem tudom kibirni mert 10 perc után megunom .

A kérdésre :

próbálj összehozni olyan helyzeteket amikor nincsenek ott a haverjai mert akk nagyon kicsi az esély h nyugottan tudtok majd beszélni . Ha példaul látod h zenét hallgatak kérdezd meg h sziaa mit halgatsz ? stb és a beszélgetés folytatódik ... ha a beszéd megakad kérdezz vmi hülyeséget legyen az bármi cs menjen a beszéd ..............

kb ennyi

F/15

2010. máj. 20. 17:44
 9/20 anonim ***** válasza:

16:18

Te gyökér.

Ha valaki olyanba köt bele hogy nyilvánvaló, hogy a hiba elgépelésből származik azt oké, hogy nem szereted.

De azért a "hejesírás" meg a " lessz" amiket te most összehoztál az azért durva.

2010. máj. 20. 19:31
 10/20 anonim ***** válasza:
Én se szeretem annyira a focit (NÉZNI) amúgy azt is szoktam de ez jó ötlet én a chalest ajánlom azt szinte minden fiú bírja meg didier drogbát is ismeri mindenki
2010. máj. 20. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!