Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-35 éves korosztálytól kérdezem, (akiknek tapasztalatuk is van) hogy 'okosodtál' ami a másik nemet illeti erre a korra, van valami amihez már másként állsz hozzá vagy 'megvilágosodtál' az ellenkező nemmel kapcsolatosan?
-Ha első alkalommal szexuális jellegű dolgokat kérdez/mond, akkor nem leszervezni vele egy második vagy harmadik randit, hogy "hátha fogja", hogy nem azt akarom, hanem felállni és odébbállni
-Ha megmondja, hogy nem akar családot, utalásokat tesz rá, hogy minden túl könnyű volt, vagy jeleket küld, hogy hezitál hogy annyira nem is akarja a kapcsolatot, csak "elvan", akkor tovább kell lépni és keresni mást.
-Ha kételkedik vagy "nem tudom" állapotba kapcsol, húzz el és keress mást
Ne adj lejjebb azokból a dolgokból, amik számodra alapvető értékek.
-"Ne az alapján ítélkezz a férfiakról, hogy mennyire tetszik, hanem az alapján, mennyit invesztálnak beléd"
-"Az, hogy valaki bunkó nem kell, hogy rombolja az önbizalmadat. Az, hogy bunkó, még nem jelenti azt, hogy rossz ízlése van."
inkább párkapcsolati téren lettem bölcsebb. tudom, hogy nem érdemes minden apróságból háborút kezdeni, jobban el tudom fogadni a másik nézőpontját, érdekeit, érzéseit.
A nők terén pedig sokkal hamarabb felismerem, ha valakivel nem passzolunk, így náluk már nem is próbálkozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!