Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők! Mit szólnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mit szólnátok, ha valaki úgy szólítana le titeket, hogy Kisasszony?

Figyelt kérdés

A kérdés elméleti, érdekelne, kinek mi lenne a reakciója. :)

Kor is jöhet, köcce.

2017. jún. 23. 15:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Pofán b_sznám. Nem nagyon tudok elképzelni olyan szitut, ahol ez ne gúnyolódás lenne..

21/L

2017. jún. 23. 17:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Elgondolkodnék azon, hogy ez az ő saját stílusa, vagy a gyakorin kérdezte meg, mennyire lenne menő ilyennel.
2017. jún. 23. 18:07
 13/21 A kérdező kommentje:
#12: neked jól esik ellenségesnek lenni?
2017. jún. 23. 18:17
 14/21 anonim ***** válasza:
61%

Nekem nagyon nem jönne be. Ma már alig van használatban ez a megszólítás, színpadias.

Persze, ha jól néz ki, elfogadom. :DD

Badummtsss

2017. jún. 23. 18:34
 15/21 anonim ***** válasza:

Párkapcsolati témában tetted fel a kérdést, ehhez mérten: baromi mesterkélten hangzana, nem tetszene. Nagyon mű, ha csak azért beszél így, mert azt hiszi, így könnyebb becsajozni.

Ha általánosságban szólna a kérdés, hogy valaki így szólít meg, akkor nem lenne vele problémám, nyilván utána magázódna a folytatásban is, kedves és udvarias. (Olyanokra gondolva pl. minthogy útbaigazítást kér vagy hasonló.) Bár még így is régies. :)

Szóval alapvetően tetszene, de csajozási célzattal nagyon erőltetett.

2017. jún. 23. 18:36
 16/21 anonim ***** válasza:
63%
Olvasom rendszeresen a válaszaidat, semmi jogod beszólni senkinek.
2017. jún. 23. 19:07
 17/21 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy hol, milyen szituációban.

Egyébként a "hölgyem" szimpatikusabb, mert egy idegen nem tudhatja egy másik személyről, hogy egyedülálló-e vagy sem.

2017. jún. 23. 19:40
 18/21 anonim ***** válasza:

Meglepő válaszok vannak itt. Engem vagy Hölgyemnek vagy Kisasszonynak szólítanak meg, pl mikor elhagyom (szokás szerint sajnos) valamilyen cuccomat. Mikor előre engednek az ajtót, akkor is így szokták mondani, "Tessék/Menjen csak Kisasszony".

Szóval én nem néznék furán, nekem valahogy a mindennapi életben gyakran előfordul.

23/N

2017. jún. 23. 20:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Meglepődnék ,de felfigyelnék erre a stílusra. Csak nehogy átmenjen utána ilyen szülős stílusba mert az már nem jó.
2017. jún. 23. 20:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem reagálnék semmit. Kaptam ennél sokkal durvábbakat is.
2017. jún. 23. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!