Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Tudom nehéz dönteni, de muszáj! Melyik a vonzóbb pasi? Egy sovány és alacsony vagy egy elhízott és alacsony?
Jó, akkor inkább én kérdezem meg, hogy női szemmel miért nem vonzóbb egy vékony, letisztult férfi test, mint egy nagy husis tömzsi alkat. Vagy nálatok komolyan ilyen nagy hangsúly van a "méretérzeten" vagy nem is tudom minek nevezzem ezt. Nálatok mindenből a nagyobb a jobb? Bocsi a kifakadásomat, de a kérdést is azért tettem fel ebben a formában, mert tényleg nem értem, hogy ez a testalkat:
...miért nem vonzóbb ennél: [link]
Most a fejektől szigorúan tekintsünk el.
Utóbbival miért vonzóbb mondjuk akár a szex? Hangsúlyozom továbbra is 170 a magassága mindkét "modellnek". Szóval utóbbi alatt nem egy magas, védelmező férfias macit képzeljetek el, hanem amit linkeltem.
Természetesen a soványt. Nekem semmi bajom a vékony férfiakkal. És a 170 cm körüli magasság nem is vészes.
Van 170 cm körüli, vékony csoporttársam, és simán randiznék vele, ha szingli lennék. De nem vagyok az. :P Egy magas, vékony srác barátnője vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!