Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 3hete szakítottam a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3hete szakítottam a barátommal de már lenne több kiszemeltem is de nem tudom melyiket válasszam. Szerintetek? (többi lent)

Figyelt kérdés
az elsővel jóba vagyok de csak ritkán beszélünk és kicsit vissza utasító.a második is haverom és nem rég egy buliban egész közel kerültünk egymáshoz..a harmadik sráccal viszont csak maximum egymásra mosolygunk ha látjuk egymást de még nem beszéltem vele
2010. máj. 18. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És mi honnan marsi pillangóból tudjuk, amikor nem ismerünk se téged, se a igényeidet, se a három srácot? Ráadásul ez egy olyan dolog, hogy valamelyik is a megfelelő volna számodra, akkor egy percig sem kételkednél.
2010. máj. 18. 20:25
 12/14 anonim ***** válasza:
69%
sztem szopkodd le mind a 3at, azt amelyiknek jobb íze van az a nyerő
2010. máj. 18. 20:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Vagy az is egy megoldás...
2010. máj. 18. 20:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt csak te tudhatod, te ismered őket. Amelyikhez jobban vonzódsz, azt válaszd. Mondjuk nem értem, hogy egy kicsit miért nem lehet csak beszélgetni, msnezni, ismerkedni. Nem randira gondolok. Aztán így megismered a személyiségüket is, így is könnyebb a döntés. Na meg az sem utolsó szempont, hogy melyikük akar téged a legjobban. Aki kicsit visszautasító, azt élből hagynám a francba. Ha kellenél neki, akkor kaparna utánad.

A második srácot gondolom ismered mivel haverok vagytok...Nem tudom, mit akar konkrétan a közel kerülés jelenteni, de sejtem, hogy smároltatok, ilyesmi. Vonzódsz hozzá? Tetszik? Jó fej? Aranyos, rendes? Olyan a személyisége, amilyet szeretnél egy fiúban? Ezt csak te tudhatod. Ha haverok vagytok, gondolom ennyire ismered már.

A harmadikkal meg egyelőre szerintem csak menjen a szemezgetés, mosolygás, abban nincs semmi rossz, még ha közben ismerkedsz a többivel, akkor is lehet a folyosón szemezni, beszélgetni. Küldöd felé a jeleket nem? Akkor úgyis levágja, hogy tetszik neked, és ha te is tetszel neki, akkor lépni fog. Ha meg nem, akkor hagyd őt is.

Szerintem ezek alapján érdemes mérlegelni, de a végső döntést úgyis te hozod meg, nem egy csapat idegen fórumozó.

Sok sikert.

2010. máj. 18. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!