Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha a randin felállt amikor megcsókoltam a szerelmemet és ezt ő észrevette?
Figyelt kérdés
2017. jún. 13. 23:17
11/20 anonim válasza:
Észrevette, hogy megcsókoltad? Szemfüles fruska...
Viccet félretéve miért lenne ciki? Ciki az lesz, ha nem áll fel, amikor kellene.
12/20 anonim válasza:
Nem ciki, ez természetes. Akkor ciki, ha nem történik semmi.
13/20 anonim válasza:
Ha asszex a nő, akkor ciki. Ugyanis nem lesz a dolognak folytatása.
14/20 anonim válasza:
Ha férfiként nőnek adtad ki magad, akkor elég ciki lehetett 3 KiBeAsZoTt évvel ezelőtt.
15/20 anonim válasza:
Nem ciki, szerintem cuki😂😊 az én párommal is ugyan az tortent. Azota neha neha viccelődök ezen és jókat nevetunk😊
16/20 anonim válasza:
Ha ciki is volt, 3 év alatt biztos elfelejtette.
17/20 anonim válasza:
Hát.... tudom hogy 3 éve történt, de azért válaszolok.
Itt majdnem mindenki azt írta kivétel nélkül hogy ez cuki meg mittudom én... Hát szerintem nem lenne valami cuki jelenség, ha az étteremben lennék valakivel, adnék egy csókot neki, és úgy kéne kivonulni az ajtón, hogy neki állna a farka, már bocsánat.. Ha intim helyzetben vagyunk, pl filmet nézünk, és akkor áll fel, az más..
18/20 anonim válasza:
Mért a párod farkát nézi mindenki az étterembe, azt hittem enni járnak oda az emberek.
19/20 anonim válasza:
Ezen négy éve nem tetted túl magad?
20/20 anonim válasza:
Mindig azt mondják a nők: "bizonyítsd be, hogy szeretsz...!" Tessék! Be van bizonyítva! Ez is egy jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!