Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit kezdtek az olyan férfiakkal ismerkedés alatt, akik napközben szinte semmit nem csinálnak és sűrűn írnak nektek üzeneteket, gyorsan várva a válaszokat?
20-30-asok főleg
Úgy gondolom, hogy eléggé furcsa, ha egy férfi nem foglalja el magát napközben és elvárja, hogy minden üzenetére szinte azonnal válaszoljak, sőt szóvá is teszi, hogy mi a gond, hogy nem válaszolok pár percen belül.
Az nekem még be is jön, ha sokszor ír, sőt, ez nálam elvárás, hogyha nincs dolga, akkor tartsuk a kapcsolatot. :) Szerencsére a kiszemeltemnek olyan munkája van, hogy kb egész nap lóghat facen, és nekem is. :D
Az viszont nagyon gáz, hogy 1-2 percet sem bír ki valaki, és rögtön hahóóózik meg ír, hogy mi a bajod. Ezekhez is volt szerencsém. Amikor egy csávónak 2 percig nem írtam vissza, megjegyzem, nem direkt kerültem, csak gondolom épp nem volt megnyitva a face. Nem viccelek, valóban 2 perc volt!!! És már írta, hogy na jól van látom ennyi volt jó gyorsan lekoptattál... O.o
Annak örülni kéne, hogy sokat ír, érdeklődik, de ha türelmetlenkedik, akkor menekülj!
Nálam ez mindig egyből letörte az érdeklődésem...:/
Egyrészt, mert hozzám képest tartalmatlan életet él (én túlpörgök, tudom, de aki nem csinál semmit, azzal miről lehet beszélgetni egyáltalán?)
Másrészt, nem szeretem a kullancsokat.
Harmadrészt, túl könnyű ügy. Mindig kéznél van, nincs saját élete, mert én vagyok az élete. Brr.
És még szóvá is teszi? Fúj, az ilyeneket utálom.:D Keressenek maguknak életet, aztán nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!