Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Randiznátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Randiznátok olyan pasival, aki fél a nem kistestű kutyáktól, a pitbulltól pedig egyenesen retteg?

Figyelt kérdés

Néhány éve halt meg a család foxterriere, aki a légynek sem ártott volna (természetesen azért ugatott), de a simogatáson kívül ő sem érdekelt különösképpen. Manapság pedig már teljesen elszoktam a kutyáktól és el nem tudnám képzelni, hogy egy ultra szelíd, igényes (golden retrivier, beagle) vagy kistestű (bulldog vagy más hasonló aranyos) kutya legyen a közelemben. A pitbulltól és más hasonló harci vagy nagyobb testű kutyától (német-juhász, rottweiler, kaukázusi stb.) pedig egyenesen kiver a hideg verejték, amikor akárcsak képen meglátom. Az meg számomra egyenesen döbbenet, amikor szép, dögös csajokat látok fb-n a pitbulljaikkal meg más harci kutyájukkal lefotózva. Elképesztő! 50-60 kilós nőként ennyire nem félnek, ha valamikor majd előtör az ösztön a kutyából? Ha egy térdmagasságnál nagyobb (45-50 cm) kutyát látok és éppen gyalog megyek (pl. boltba), akkor képes vagyok azonnal visszafordulni és nagy kerülővel akár a környék másik végéről hazamenni. Ez a félelem gondolom a testalkatomból és az abból eredő önbizalomhiányomból/félelmemből eredhet, amit a kutya megérezhet, de legfőképpen megláthat. Tudjátok, olyanok mint ti csajok. :D Kémia/kisugárzás/szelektálás első pillantásra stb. Csak ők legalább nem tépnek darabokra, hanem szimplán levegőnek néznek. De tényleg nagyon kevés olyan kutya van, amit el tudok viselni. Az ugatásukat is gyűlölöm, bár a kicsiké nagyon cukik. :*

Szóval csajoktól/nőktől az lenne a kérdésem, hogy randiznátok-e hozzám hasonló pasival ezen információk tudatában?

2017. jún. 11. 15:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja, hát ha a kapu nyitva van, a kutya védi a területét. Ez nem az ő hibája, nem is a tied, a hülye gazdájáé, aki azt hiszi, hogy attól, hogy vele kezesbárány a kutya, idegennel is az lesz. Nem, nem biztos, főleg nem akkor, ha a terület, a család védelme szerepet játszik. Márpedig nyitott kapunál ő őrködik, védi az udvart és a családot, szóval nem lesz barátságos azzal, aki nincs rajta a VIP-listán (=idegen), és túl közel megy. Én nagy kutyás vagyok (én vagyok a német juhászos és a rottis válaszoló), de sose voltam olyan hülye, hogy azt higgyem, hogy a kutyáim minden helyzetben úgy viselkednek mással is, ahogy velem. Éppen ezért nemhogy a kapu nincs nyitva, még kulcsra is van zárva, nehogy valaki véletlenül bepróbálkozzon, mert nem látja a kutyát.
2017. jún. 11. 22:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem a kistestű kutyáktól van fobiam. Jelentős részük idegbeteg mini agresszor.

A stafik emberrel nagyon szelídek. Nekem a kutya ott kezdődik, hogy nem kell leguggolni, hogy megsimogassam

N

2017. jún. 11. 23:02
 13/17 anonim ***** válasza:

# 7

Na, "így sem néztek még rám"...eddig s nem is akarom:DDDD

Mint olvastad soraimat tanácsot adtam s nem választ, tehát azzal "beszélsz":DDDD

Értem én, hogy nem akarsz kutyuli lenni egy kapcsolatban és őzikét keresel magad mellé, de kb ilyesmi lehetsz-így járhatsz akkor is idővel, amit Antal Imre alakít a következő módon:

https://www.youtube.com/watch?v=NsbGlKlspFg

Illik a szerep rád vajon...tetszik? Egy csajnak sem fog az tuti.

Kicsit fejlesszed magadat és megszokod az állatokat, tudsz hatni rájuk egy tekintettel is akár.Támadás esetén pedig nem sz@rsz be, hanem a torkán ragadod a problémát.

Ha egy kutya nem tisztel, akkor egy őzike, miért tenné;)

2017. jún. 11. 23:12
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok lány, de az olvasottak alapján nem hagyhatom szónélkül. "harci kutyák"..... Na idefigyelj te gyáva beszari, kis gyenge szánalom zsák. Egyik kutya se születik arra hogy harcolnia kelljen, van bennük ösztön ha kell védik magukat vele. De te kis nyomorult, a te sztereótipikus kis gyíkokat utálom akik így vélekednek a a kutyákról. A lányoknál talán azért divat az ilyen, szép nagy izmos kutya dolog, mert biztonságban érezhetik magukat melletük. Amit úgy vélek a hozzád hasonlóak nem adhatnak meg nekik, ha kutyától félsz mi lesz ha meg kell védeni valakit? Sírsz egy sort? Na bujjel te kis szarrágó ne is lásson meg senki, uszítanék rád olyan falkát elrínád magad -.-
2017. jún. 12. 03:12
 15/17 anonim ***** válasza:
nem mondom, hogy én randiznék veled, mert nem is ismerlek, szóval ez nagyon kevés infó, viszont alapból az a tulajdonság, hogy valaki nem szereti a kutyákat, számomra az egyik legimponálóbb, mert én is utálom őket. pontosabban inkább rettegek tőlük, de még a kicsiktől is.. de nálam ez nem véletlen, nagyon durva horrorsztorim van velük, azóta engem inkább kerüljön el mind,nem hiszem abban, hogy vannak "nyugodt" kutyák. mindegyik egy ideig nyugodt, de bármikor kijöhet belőle a vadállat. én csoda, hogy túléltem...
2017. jún. 12. 09:29
 16/17 anonim ***** válasza:
az meg a másik, hogy tényleg idegesítőek is, ki nem állom, amikor a semmiért elkezdenek ugatni rám a kerítés mögül, mint a k élet, csak mert éppen arra van dolgom, és ott sétálok. értem én, hogy védik a házat, meg minden, de ez egy nagy f ság... aki be akar menni, a kutya nem ijeszti vissza, aki meg nem akar bemenni, hagyja már békén. én tuti betiltanám, hogy kutyákat lehessen tartani...
2017. jún. 12. 09:31
 17/17 A kérdező kommentje:
#14: A stílusod alapján 100%, hogy vagy egy rézbőrű "Lakatos Pokáhontász" vagy Avasról/nyóckerből a dezsvírek védelmezettjeként vagy pedig egy újgazdag elkényeztetett keménykedő pitsa, aki ha baj van kiereszti a kutyáját vagy a haverokkal elintézi az ügyet. Aztán ha a "kis blöki" 8 napon túl gyógyuló testi sértés okoz, akkor majd ügyvéd apuci elintézi a városi bíróságnál, hogy még én legyek meggyanúsítva magánlaksértés vétségének megalapozott gyanújával.
2017. jún. 12. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!