Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok olyan pasival akinek nincs heréje? Mennyire komolyan?
Nem. Szeretnék gyerekeket, és lehetőleg a saját páromtól, természetes úton, ami herék nélkül meglehetősen problémás.
Plusz, nem tudom, a valóságban ez hogy működhet, de azért lenne nekem némi előítéletem ezzel kapcsolatban, mármint a pasi viselkedésével szemben- azért a here egy meglehetősen férfias szerv, anélkül nem tudom, milyen erős lelkű ember az, aki így is maximálisan férfinak érzi magát, férfias a megjelenése/viselkedése és nincsenek komplexusai ettől. Ez engem elriasztana, pedig valószínűleg csak az én fejemben él egy ilyen kép erről.
Nem, mert 25 éves nő vagyok, szeretnék gyereket majd.
Amennyiben nem szeretnék gyereket: lehet. Attól függ, hogy mennyire csorbította ez meg a férfiasságát. Ha gátakat, negatív érzéseket szült benne, akkor nem, mert én egészséges önértékelésű férfit szeretnék magam mellett tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!