Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit tennétek a helyemben? Folyt. Lejjebb

Figyelt kérdés

Nos először is...

Nagyon megtetszett nekem egy pasi a suliban.:(

Eleinte úgy tűnt fel nekem, h ő nézett engem mindig az aulában. Teltek a hónapok és nekem egyre jobban tetszett, mondhatni rá, h szerettem. Más pasi egyáltalán nem kellett. Ő is csak nézett engem, néha-néha mosolygott(én is rá), de semmi több. Nem lépett egyikünk sem!! :( Azt mondták haverjai h nem éri meg vele foglalkozni, mert ő csak "arra" megy. :( (19éves,én 16)Most ott járunk, h leballagott.:((( A ballagás napján voltam disco-ba, ő is ott volt.. Eléggé alkesz volt, mindne félórában más csajjal táncolt, csókolózott stb... Elment a kedvem a tánctól is. (Bánom, h nem mentem a közelében :@)

Nem tudom elfelejteni. Tudja h nekem tetszik. De nem keres, semmi.:(

Múlthéten megismerkedtem egy sráccal egy másik disco-ba, elkérte a számom, stb... jól néz ki, de én még mindig csak az előzőre gondolok... :(

Mit tegyek???? Légyszi normális válaszokat. Nem szeretem ha csípelődnek....

Köszönöm előre is!

2010. máj. 18. 13:36
1 2
 1/19 BeerHunter ***** válasza:
100%

Mondjuk én fiú vagyok, de én hagynám a fa$zba. Ezek a kis gec˘ihuszárok csak arra mennek, hogy jól megtöfködjék a punettádat, aztán kidobnak, mint egy használt óvszert.

Ő valószínűleg azért nem lépett, mert tisztában van vele, hogy hogy néz ki, és nem szorul rá, hogy lépjen.

Remélem segítettem.

2010. máj. 18. 13:40
 2/19 anonim ***** válasza:

nem tudsz mit csinálni, szerintem próbáld meg elfelejteni. ismerd meg a másik srácot, nem csak aza lényeg, hogy jól néz ki :)

(úgy, mint amelyik jól néz ki, de eléggé olkoholizált meg csajozott össze-vissza)

miért bánod, hogy nem mentél a közelébe , nem kell magad oda vetni elé..keress egy olyan srácot, aki megérdemel :)

2010. máj. 18. 13:40
 3/19 anonim ***** válasza:
73%
Ha tetszik miért nem lépsz ez ügyben?Így soha nem lesz a pasid.Jaa hogy a férfi dolga?Akkor soha nem jössz össze vele, ennyi a történet.
2010. máj. 18. 13:41
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi lehetnél rámenősebb. Felnőtt férfiból van ha van körülötte más csaj azzal fog összejönni. Én meggpróbálnám...
2010. máj. 18. 13:41
 5/19 anonim ***** válasza:
Próbáld meg.
2010. máj. 18. 13:42
 6/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De ez így olyan nehéz még nekem... Tapasztalatlan is vagyok ráadásul...:$

Valaki, akinek volt már ilyen szituja? :)

7/19 anonim ***** válasza:
100%

Vedd fel vele a kapcsolatot, mondjuk msn-en. Tudd meg, hogy hová jár bulizni, és menj oda hozzá.

Mondjuk ahogy leírtad, elég nőcsábász lehet, mi van akkor, ha tényleg csak azt akarja? Te meg majd csak csalódsz... :(

Én nem akarlak lebeszélni róla, mert én is csaj vagyok, tudom milyen ez, addig nem nyugszom én sem, amíg nem lehet az enyém (vagy legalábbis amíg nem tudom, hogy nem kaphatnám meg).

Exy

8/19 A kérdező kommentje:

tehát ak. próbáljam meg az előzővel... a sulissal?

NEKEM Ő KELL, DE NEM TOM H MIT TEGYEK...

Elérhetetlen, mondjuk disco-ba jár, VIP-je is van...

Segítsetek légyszhiiiiii!! :) thx

2010. máj. 18. 13:44
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

ha tudja hol keressen, (pl iwiw) és valóban akar tőled vmit akkor már rég keresett volna!!! De nem érdekled!!!

Azt tanácsolom foglalkozz a másik sráccal. És az iő majd megoldja... Vagyis minél többet leszel az új sráccal annál kevesebbszer fogsz gondolni a régire!

Tudom, hogy ilyenkor nem ezt a választ várod...

Gondolj bele: ugyanazon a szórakozóhelyen voltatok, és ő "szart rád" más lányokkal kevert... Ne foglalkozz vele!!!

2010. máj. 18. 13:44
 10/19 anonim ***** válasza:

volt ilyen helyzetem..

a pasival szemeztem meg minden, de nem beszéltünk soha. akkor bántam, most már nem mert rájöttem, hogy egy nagy idióta volt!

2010. máj. 18. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!