Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa ez?
Tinderen megismertem egy pasit, aki ugyan 12 evvel idosebb nalam (en 25, o 37), de nagyon szimpinek tunt. Vele nem a sablonos ismerkedes kezdodott el, hanem valahogy szabadon es lazan jokat beszelgettunk, igaz nem tul sokat mert keves szabadideje van, sokat dolgozik. 2-3 nap utan talalkoztunk is, vegig nevettunk es beszelgettunk, jol ereztem magam vele. Viszont picit fura, hogy o kerdezett a munkamrol es meseltem is, de o azt mondta "elso randin nem akar ezzel farasztani". Aztan annyit hozza tett, hogy informatikai jellegu cege van. Minden masrol teljesen nyiltan meselt, csaladrol, az eleterol, multjarol. Csak a munkajarol nem. Csak nekem fura ez? Illetve mikor elbucsuztunk, megcsokolt (eleg hevesen, ami nem romantikusra, inkabb tuzesre sikerut) es azt mondta le is torli magat tinderrol.
Mit gondoltok?
ennek a kérdésnek semmi értelme.
nem mered elmondani a barátnőidnek a randis élményeid?
Lehet hogy övé a cég, csak azért nem mondta nehogy emiatt akarj még találkozni...
Vagy pont hogy ő egy kis senki ott, esetleg nem akarja hogy lenyomozd, vagy kamu az egész, nem is dolgozik sehol.
Magyarán bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!