Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet úgy csajozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet úgy csajozni ha dadogsz?

Figyelt kérdés
2017. jún. 3. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:

volt már olyan barátom, aki dadogott... eleinte nehezen értettem meg, mert ő még zavarban is volt és még jobban dadogott ennek hatására, de később jobb lett. Engem személy szerint nem zavart.

De biztos jól tudott csajozni amúgy, mert még ilyen hátánnyal is megcsalt!

2017. jún. 3. 10:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Elég hátrány, de azért összejöhet
2017. jún. 3. 10:55
 3/6 Diavolino44 ***** válasza:
Szerintem is nehez, foleg mint amit az elso irt, altalaban valaki akkor dadog, mikor ideges, s az ismerkedes pont egy ilyen szituacio. Amugy ilyen esetben, en tuti rafekudnek a non-verbalis kommunikaciora. Pl tanc.
2017. jún. 3. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem olyan barátom is volt, aki hallássérült és szájról olvas, eleinte nehezen értettem a beszédét, de ettől csak különlegesebb lett a szemeben :)
2017. jún. 3. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Sokat lehet javítani a beszédeden, de amúgy is lehetséges, csak legyél tisztában önmagaddal és alkalomadtán te is tudj őszintén nevetni rajta. Akkor senkit nem fog érdekelni, hogyan beszélsz.
2017. jún. 3. 15:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszer randiztam egy sráccal aki dadogott legfőképp mikor zavarban volt, eleinte fura volt picit de egyébként meg elpoénkodta a dolgot különösebben nem zavart az egész :)
2017. jún. 3. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!