Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem túl igényes de shármos az bejön a nőknek?
Figyelt kérdés
Teszem azt heti egyszer fürdik, akkor cserél alsót is, fogat akkor most ha eszébe jut, minden nap tiszta ruhát hord viszont!
Nagyon helyes arcra és magas, sportos, kondizik minden nap.
2017. jún. 2. 09:36
12/17 anonim válasza:
Kényes vagyok a szagokra, ez nem jön be.Kifejezetten undorodom a mosdatlan emberektől.
13/17 anonim válasza:
Szerintem a "sármhoz" az is hozzá tartozik,hogy valaki igényes.
Sőt szerintem az igazi férfi egyik alap tulajdonsága is ez,hogy mindig ápolt és igényes.
15/17 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy heti egyszer fürdik s kondizik és nem büdös....szerintem nem vagy tájékozott a fürdési szokásaiban, vagy lódít erről. Tuti lezuhanyzik a teremben edzés után.Még azt tudom elképzelni, hogy csak az edzőben zuhanyzik le edzés után (minden nap mint írod) otthon csak hét végén mondjuk. És ezt te félre értetted.
17/17 anonim válasza:
Rövid távon működhetnek a kapcsolatai, addig mindenki eltűr pár dilit, de amint elszáll a rózsaszín köd ez egy igényes nőnek válóok.
Amúgy kicsit paradoxon, hogy minden nap tiszta ruhát hord de alsót csak hetente cserél. Nem szívesen találkoznék vele nyáron, képszelem milyen fsz szag lengheti körbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!