Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mit válaszolnátok? 'Köszönöm hogy gondoltál rám! '
Figyelt kérdés
Részemről érzelmi szálak fűznek aki ezt írtam nekem,lehetséges hogy a hölgynek is vannak felém vagy csak egyszerűen túl gondolom.2017. máj. 30. 11:25
1/9 anonim válasza:
"Valójában sokat gondolok rád csak nem mondom gyakran."
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy a hölgy is többet érez, de ebből az egy mondatból erre következtetni nem lehet. Lehet egy sima gesztus a részéről semmi több.
3/9 anonim válasza:
Szerintem ebből nem szűrhető le, bár az is kérdéses, hogy mire írta neked ezt. Én ezt nem csak annak szoktam mondani akihez érzelmi szálak fűződnek. Ha valaki felköszönt a szülinapomon akkor pl mondanék ilyesmit simán bármi komolyabb érzelmi fűződés nélkül is.
4/9 anonim válasza:
Szerintem ez puszta udvariassági formula, feltételezhetően ara, hogy te írtad neki, hogy gondoltál rá. Azaz te nyomultál rá, ő csak udvariasan válaszolt..ebből semmit nem lehet tudni, sőt én úgy érzem, hogy ha ennyit ír, az inkább elutasító-udvarias
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen eddigi kommenteket véleményeket.
Részletesebb legyen érthetőbb, történt a hölggyel egy esemény és én erről érdeklődtem kifejtetem a véleményem és erre volt a válasza a 'Köszönöm hogy gondoltál rám!'
2017. máj. 30. 12:35
6/9 anonim válasza:
Erre semmit nem válaszolnék már.
7/9 anonim válasza:
Az 1-es jót irt, emrt az tovább is lehet görgetni más irányba :)
Úgyhogy szerintem az jó!
8/9 A kérdező kommentje:
Amit az 1es írt azt lenne a legjobb válasz, nem túl direkt.
Milyen irányba lehet ezt folytatni ?
2017. máj. 30. 13:37
9/9 anonim válasza:
7-es vagyok...
Hát pl a lány válaszolhat neked úgy, hogy komolyabb ismerkedés, nyitás felé terelheti ezáltal a beszélgetést.. így értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!