Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, akinek innen gykról jött össze valami? :D
Figyelt kérdés
És ha igen, mi?(kapcsolat, egyéjszakás) Mennyire volt meglepetés látni az addig anonim embert? Vagy volt olyan, hogy inkább csalódtatok?:D2017. máj. 29. 21:05
1/13 anonim válasza:
Az első párom is itt ismertem meg, a jelenlegivel pedig ugyanitt találkoztam és több éve vagyunk együtt.
2/13 anonim válasza:
Volt kapcsolat is, egyéjszakás is. Nem volt meglepetés látni az addig anonim embert, viszonylag gördülékenyen mentek a dolgok mindig.
Csalódni ilyen értelemben nem csalódtam, de volt olyan is, hogy barátilag tartottuk a kapcsolatot, találkoztunk időnként, de utána durván összevesztünk és megszakadt a kapcsolat.
4/13 anonim válasza:
Volt 3 bőr is akit innen szedtem fel. Nem volt nagy durranás egyik se
5/13 anonim válasza:
4.: el is hiszem, ha veled összeálltak
6/13 anonim válasza:
Néhány emberrel beszélgettem, de a többséggel a sablonos társalgáson kívül nem lehetett mire menni. Akik érdekesebbnek tűntek, azokkal volt facebook csere. Néhány lánnyal camozás, a távolság miatt. A közelben még senkit sem találtam.
7/13 anonim válasza:
Volt. De részleteket nem szeretnék elárulni.
8/13 anonim válasza:
Nekem volt egyéjszakás kalandom. Jó volt, nem bántam meg.
9/13 anonim válasza:
Nekem lett innen egy évek óta működő barátságom. Vele sajnos a távolság miatt nem talalkoztunk (még). Két emberrel találkoztam, mindkettő csalódás volt, de az egyik pozitív. :)
10/13 Interferencia válasza:
7: Ezért aztán érdemes volt válaszolni teljesen anonimként. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!