Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hmmm....műmell..miért gondoltad látatlanban, hogy a komplexus, vagy a megfelelési kényszer bármelyikünk szintje ? Azért egy doktornőből többet néznék ki. Mesélj még róluk, hátha kiderül még valami :p
30/f
33
De hát ezek jó, szép csajok. Arcra, alaktra is.
Ami sokak fejében felmerül amiért kevésbé vonzóak, az az öltözködésük, festett hajuk, műcicijük, tonna sminkjük és ilyenek miatti "műségük". Ami sok férfi számára kevésbé vonzóvá teszi őket.
Félreértés ne essék, szép lány mind a kettő szerintem, még a belinkelt harmadik is a trollkodás a beképzelt tizeskének szólt, hogy egy kicsit kapjon a fejecskéjéhez.
Amúgy meg a melleknek semmi közük a birtokosuk igényességéhez. Olyan van amilyet a természet adott és általában alkathoz arányosat ad, ami eleve szép és igényes. Érdekes a másik lány miért nem csináltatta meg a sajátját ? Elég furán nézne ki egy bici lány nagy rezgő csöcsökkel. De ez csak az én véleményem. Gyári munkással meg persze, hogy nem kokettál egy szilikon cica, mert a szilikoncsöcs ilyen szempontból "befektetés is". Azzal fogta a doktornéni a vállalkozóját vajon, vagy az eredetivel ? Esetleg ő vette rá, hogy csináltassa meg ? ;)
30/f
Persze, doktornő, miller pasival, hogyne.
Én meg az argentin elnök vagyok. Elhiszed-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!