Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19:
Átlagosan szépen és TERMÉSZETESEN, nem pedig kirívóan és tonna sminkkel öltözködőekhez?
Igen, ők jobban tetszenek.
A két lánynak sem az arcával van a gond, vagy a testalkatával, tehát nem a külső szépségével. Hanem csak azzal, ahogy azt tálalájak. Festett haj, tonna smink, ribis ruhák, stb. Most ezen ha valaki így látja, nem tudom mi nem érthető.
Bármelyik nő tud ugyan olyan tízmegatonnás szuperreebancot festeni magából, mint a doktornőd, meg a barinője, ne erőlködj :D
30/f
Milyen szintet prezentáltál ? Max a sajátodat tudod, minket nem ismersz. :D
30/f
22 és 24:
De mit nem értesz? Sokszor egy nőn a sok smink, festett-cicomázott haj pont hogy kevésbé áll szépen, mintha csak természetes hajszínnel, nagyon minimális alapozóval-sminkkel és visszafogott ruhával jelenne meg.
Ennek a két lánynak természetesen szép arca és jó alakja van. Ha nulla smink és nulla hajfesték, valamint virágmintás egyrészes szoknyaruha lenne rajtuk, akkor is gyönyörűek lennének.
Az én barátnőm is sajnos ilyen, hogyha buliba vagy bálba, vagy társasági eseményre megyünk, akkor kisminkeli magát mint egy bohóc és azt hiszi hogy ettől most jobban vagy elegánsabban néz ki, miközben nekem a mindennapos természetes kinézete sokkal jobban tetszik. Ezt is értsd már meg, hogy nem minden férfinak ez a stílus jön be, amit a bulizós lányok mutatnak. Aki szép, az ilyen extrák nélkül is szép és sok férfi a természetességet jobban élvezi, jobban tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!