Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen viselkedés mellett a lányok MIBOL gondolják, hogy egy iskolázott, kvalifikált, jól oltozott, ráadásul kisportolt férfi odafog menni hozzájuk? 22/f
Eloszor is, elnézést kérek az ékezetek miatt!
A torténet a kovetkezo:
Tegnap ulok a tóparton, majd egy lány odaul 2 méterre mellém napozni.
Természetesen, mint ahogy ezt szokás ilyenkor, (mert ugye, miért pont most lenne másképp..), leul, levetkozik, majd 30 másodpercen belul kapja elo a telefonját, hogy O majd azzal el lesz. Nálam ez onmagában kizáróok.
Ennek ellenére tobbszor felénéztem, megpróbáltam szemkontaktust teremteni, de O még csak rám se nézett, nem hogy a szemembe.
Csak a telefonjával foglalkozott.
Ezután nem is volt kedvem odamenni hozzá, mert nekem olyan barátno, akinek a telefonból áll a világ nem kell.
Egy jó fél óra-óra múlva feloltozott, legyávázott, majd elment.
Ebbol nekem az jott le, hogy neki nem is én tetszettem meg, szimplán csak farok kellett neki.
Ellenkezo esetben, végso elkeseredésében, ha tényleg én tetszek neki, odajott volna O.
Vagy ezt csak én gondolom így?
#22: CAD, így számítógép elott vagyok, lehetoségem munka miatt adott rá.
#23: Jah, akkor meg van a megoldás! Legkozelebb én is nekivetkozok oszt jóvan. Továbbra sem ezzel van a problémám, hanem azzal, hogy szemkontaktust nem volt hajlandó felvenni mégis farkat remélt.
#24: Attól még eshet rosszul, nem? Foleg, hogy nem bántottam.
6 éves korom óta sportolok, úgyhogy legfeljebb a fejem lehet ronda, más nemigen.
#27:
Mondd ezt a munkaadódnak, hátha jól megfingat.. :)
#28:
Valaki beszólt, én reagáltam rá. Nyilván valamit sikerult letennem az asztalra életem során (legalábbis úgy érzem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!