Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mi lehet a helyes válasz-viselkedés?
Egy kis háttérinfó:
Adott egy kialakulóban lévő kapcsolat. Most lenne a harmadik randink, a randik előtt 5 hónapig interneten ismerkedtünk, és már az első randin lefeküdtünk, szóval valahova a barátság és a szerelem közé tehetők az érzések (legalábbis részemről).
A lényeg az, hogy kérdezte meg akarom-e ismerni a barátait, én mondtam hogy végül is miért ne. Aztán leszögezte, hogy ő a barátai előtt bunkó szokott lenni, de mivel nem vagyok a csaja, velem lehet hogy kivételt tenne. De ha mégis bunkó megjegyzéseket tenne, meg ilyesmi, akkor hogyan kéne reagálnom ahhoz, hogy lássa be, hogy hibázott? "Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel"?, tehát én maradjak vele továbbra is rendes, hagyjam figyelmen kívül a sértéseit stb. vagy legyek még nála is rosszabb, és pl. játszadozzak vele a szex terén, hogy ne tudja eldönteni, hogy akarok-e "eksönt" vagy sem. Vagy pl. büntessem hogy nincs szex.
Még most is röhögök magamban....hangosan nem lehet.
21 évesen ezen a szinten? Biztos hogy Neked erre a srácra van szükséged? Mit gondol, ez egy szerepjáték? Biztos sokszor megnézte a Matrixot.....
A probléma a következő, fel akar vágni veled, de nem vállalja fel az érzéseit....itt van egy kis probléma. Szerinte normális, ha játszadozik Veled, sérteget és Te majd ettől bevadulsz és "Szexállat" leszel, domina és majd megbünteted.
Túl sok fimet nézett szerencsétlen.....
Milyen módszerrel feküdtetek így le?
Nem lehet, hogy csak arra kellettél neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!