Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jött oda hozzám? Mi ebben a logika?
Tegnap várom a buszt, mar kiszúrtam, hogy ott áll egy lány, akit valószínűleg ismerek. (kb 1 éve egyszer találkoztunk, ismerkedtünk, de gerinctelen volt velem, aztán elküldtük egymást a fenébe neten, ő smst is írt még, mivel tiltottam, és az smsre se reagáltam már,mert minősithetetlen dolgokat írt), na szóval láttam hogy ő az, ugy csináltam mint aki észre se veszi, a buszon is, ő meg láttam a szemem sarkából,hogy engem figyelgetett. Majd amikor leszállt, direkt a hátso ajtohoz jött, ott álltam, rám nézett, én is rá, mert figyelt, köszönt halkan. Én vissza. Olyan kis szerény volt,zavarban volt. De nem mondott semmit,én se (minek is mondtam volna?!). Aztán le is szállt és megint köszönt meg én is.
De hogy ennek mi értelme volt, egyszerűen nem jövök rá. Én ha valakivel nem vagyok jóban, elkerülöm, levegőnek nézem.
Én 26F, ő 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!