Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy sráccal minden nap látjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy sráccal minden nap látjuk egymást, szokott nézni, de mégsem lép semmit. Mit csináljak, ha nekem is bejön?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 15:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Ejts le valamit az orra előtt és kérd meg hogy vegye fel!
2010. máj. 17. 15:41
 2/9 Beviz Elek ***** válasza:

Nem tudom, de te csaj vagy és talán tudsz segíteni :D

Van egy csaj, akivel kb hetente látjuk egymást, de mindig a szüleivel van -.-"

Mégis hogy szólítsam le? Mit mondjak neki úgy, hogy közben a tesója + a szülei nézik ahogy vörösödök?

Te lány vagy, talán tudod, hogy te hogy várnád el :D

Előre is tenksz:D

2010. máj. 17. 16:05
 3/9 A kérdező kommentje:

16:05 ez olyan cuki^^

Én tutira elolvadnék, ha valaki odajönne hozzám.

Szerintem tök lazán és vagányan menj oda, és kérd el tőle a telószámát. Egy " bocs, szabad a telefonszámod? " engem teljesen le szokott venni a lábamról.

A szülei is biztos el lesznek tőled olvadva, hogy a lányukat kinézte egy laza csávó.

Amúgy csak te érzed, hogy vörösödsz, igazából nem is leszel az :)

2010. máj. 17. 16:14
 4/9 Beviz Elek ***** válasza:

Hát na nem kell válaszolni elmondom.

1. Ezt nem lehet előre eltervezni, mert ezek nem hadmozdulatok. Teljesen lazán kell viselkedni, nem görcsölni, nincs előre megszabott séma, ebben nem lehet nagyon tanácsokat adni. (esetleg annyi hogy odamész és leszólítod, de tovább nem foghatjuk a kezed)

2. Elvileg tetszel a srácnak. Nem mer leszólítani-> Beszari

Neked tetszik a srác, de eddig nem szólítottad le-> beszari vagy

Mi nem tudunk erőt adni neked. Most bármit mondhatunk. Holnap ahogy meglátod a srácot, a szíved majd kiugrik a helyéről és meg sem tudsz majd szólalni.

Mit tudnánk mondani? "Nincs semmi vesztenivalód" vagy "Sokkal rosszabb, ha nem mész oda hozzá, mert soha nem fogod megtudni, hogy mit gondolt"

Ezt te is tudod. Hiába mondjuk.... Sajnos ezen csak te tudsz változtatni.

Ha megnyugtatna... Én is akarok rajta változtatni, de ha valaki tetszik, akkor félek, hogy elb@szom. Ha félek, akkor leblokkolok. Ha leblokkolok, akkor ha dadogáson kívül mást is ki tudok mondani, akkor tuti, hogy valami nagy hülyeség lenne. Ha próbálok megfelelni, akkor nem magamat adom, pedig az sokkal jobb oldalam, mint a megjátszott és tökéletesnek látszani akaró.

Szóval a vége: Elbukom...

Na mindegy.. a lényeg, hogy sok siekrt :D

2010. máj. 17. 16:17
 5/9 Beviz Elek ***** válasza:

Egyáltalán nem cuki.. De azért köszi... :D

Amúgy pedig: Szerinted a szülei mellett csak úgy odasétálnék, "hogy bocsi, de megadod a számod" dumával? Áhh felejtős.... Valamit ki kell találjak. De nem tudom, hogy mit.... :(

2010. máj. 17. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Velem is ez a helyzet. csak én fiu vagyok. Szoktam szemezni egy lánnyal aki be jön nekem de nem tudom hogyan léphetnék.

am melyik suliba jársz? létszi írd meg privátba. Köszi :)

2010. máj. 17. 20:34
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem is megírhatnád, hogy melyik városba jársz suliba privátban! köszönöm:9 csak mert velem is van ilyen, és kitudja, lehet te vagy az:D
2010. máj. 18. 20:38
 8/9 anonim válasza:
Akkor nekem is leírhatnád hogy melyik suliba jársz mert én is szoktam nézni egy lányt ;)
2010. máj. 24. 11:45
 9/9 anonim válasza:

helóóó

szerintem először csak mosolyogj rá

aztán köszönj neki

aztán ha ő nem szólít meg előbb, akkor te magad szólítsd meg

aztán a többi kialakul

és ha bejön neked, ne várd ki, amíg elmúlik...:(

15/L

2010. máj. 28. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!