Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt oly sokan, hogy kamuzom, amikor leírom itt, hogy jóképű vagyok, anyagilag jól állok és nincs barátnőm?
Miért olyan hihetetlen, hogy egy sok más szempontból szerencsés embernek nincs szerencséje a szerelemben? Amikor felteszek itt egy kérdést, normális válaszok helyett csak beírják, hogy kamu.
Miért olyan hihetetlen?
Most komolyan azt hiszitek, hogy akinek jó külseje van és jólétben él annak automatikusan "jár" egy barátnő is??! Nagyon kiábrándító, hogy egyesek ilyen felszínesen gondolkodnak.
Sok válaszból az jön le, hogy szerintük , aki jól néz ki, az csak bunkó lehet, aki bunkó arra buknak a nők, és ha valaki ezt megcáfolja akkor odaírják, hogy kamuzik...
Én örülnék, ha lenne barátnőm, de nem találkoztam még az igazival, akik nekem fontosak voltak, azok rám se hederítettek, akik meg értem voltak oda, azokkal meg én nem tudtam elképzelni egy komoly kapcsolatot.
Én nem hiszem magam annak, de pár nő offline felvilágosított az ellenkezőjéről, nekik viszont hiszek.
Itt minden férfi gazdag és jóképű... :D
Én átlagos keresetű, átlagos külsejű nőnek vallom magam, mégsem volt sosem gondom a pártalálással.
Kérdezem inkább azt, hogy miért olyan nehéz elhinni azt nekünk átlag nőknek, hogy nem minden a külső és a lóvé?
Azért, mert akik nem sikeresek más téren sem, kreáltak egy ilyen elméletet (aminek azért van valamennyi valóságalapja, de egyáltalán nem igaz mindenkire, sőt...), ami szerint, nekik azért nincs barátnőjük, mert nem gazdagok, nem jóképűek, nem gyúrnak...stb. Ezt bármire rá tudják fogni.
Amikor te "jelentkezel", hogy ez azért nem (mindenkinél) így van, úgymond cáfolod az elméletüket. Azzal, ha beismernék, hogy a következtetésük hibás, más magyarázatot kellene keresniük, vagy tenniük kéne valamit az élet más területein, amik miatt mondjuk tényleg nincs barátnőjük.
Így ha azt mondják, hogy kamu a történet, akkor nem kell újragondolniuk a dolgokat, ez nekik sokkal kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!