Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Miért számít olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért számít olyan sokat nektek a pasik külseje?

Figyelt kérdés
Régebben a régi időkben ha a férfi egy fokkal szebb,mint az ördög már elég volt.
2010. máj. 17. 14:59
1 2
 1/15 nielindi ***** válasza:
mert nem megyek oda egy olyan sráchoz, aki nem tetszik, csak azért, mert lehet h tök jo fej. de tök relativ ez a dolog. mindenkinek más kelti fel a figyelmét, mindenkinek más tetszik, más a szép.
2010. máj. 17. 15:00
 2/15 anonim ***** válasza:

Mert a pasiknak se mindegy hogy hogy néz ki egy nő. Eleve olyan nővel aki nem tetszik nekem, nem tudok semmi komolyabban elképzelni.

22F

2010. máj. 17. 15:00
 3/15 anonim ***** válasza:
Mert megtehetik. Am a férfiak is nagyobb elvárással vannak.
2010. máj. 17. 15:01
 4/15 anonim ***** válasza:

Persze, a régebbi időkben biztos elég volt, csak amire te gondolsz, az az őskor. Akkor meg ha esetleg az ősasszonynak nem tetszett az ősember, az ősember elővette a bunkósbotot és kész.

Ha csúnya vagy, keress olyan csajt, akit magaddal egy kaliberbe sorolsz.

2010. máj. 17. 15:02
 5/15 anonim ***** válasza:
ez hülyeség, csak annyira számít,mint a fiúknak a lányok külseje.Persze kell h. tetszen a fiú,de valakinek ez tetszik valakinek az.Szóval nem lehet általánosítani.Nem biztos h. a barátnőm álltal nevezett írtó helyes srác, az én szememben is az.Izlések és pofonok.Én jártam már olyan fiúval aki a közeli ismerőseim szerint csúnya volt.És jártam olyan fiúval is aki mások szerint nagyon helyes volt,én mégse szerettem belé és nem tudtam áradozni a külsejéről.
2010. máj. 17. 15:02
 6/15 A kérdező kommentje:
Nagyapámnak volt igaza:Az asszony és a női beszéd az csak zaj.
2010. máj. 17. 15:07
 7/15 anonim ***** válasza:
Már bocs, de egy fiú szerintem sokkal inkább a külsőt nézi mint egy lány... nálam elég ha ápolt, igényes, és nagyjából megfelel az ideálomnak, tehát mondjuk ha utálom a szőke zselézett hajat, akkor nem az van neki, amúgy meg akkor dől el minden ha egymás szemébe nézünk, mert hiába néz ki valaki baromi jól, hogy ha összenéztek és te nem érzel semmit xD én egy tök átlagos fiú szemeitől elolvadtam, egy helyesnek tartott fiú mellett meg egyből elnéztem.
2010. máj. 17. 15:12
 8/15 anonim ***** válasza:

Azért, amiért a férfiaknak. A férfiak is megválogatják a partnereiket, meg a nők is. Miért? Mert van lehetőség. Mert nem minden férfi ugyanolyan, ergo, lehet válogatni.

Te nem veszed meg a finomabb csokit, ha van rá lehetőséged? Beéred a rosszabbal is?

Még szerencse, hogy mindenkinek más tetszik, különben nagy gond lenne:)

Gondolom csalódtál, mert vmi csaj nem akart veled összejönni, és itt sírod ki magad. Próbálkozz mással:) Végül is ezek szerint neked mindegy lenne a csaj külseje...vki meg csak összejön veled is.

2010. máj. 17. 15:26
 9/15 anonim ***** válasza:
A lányok azért nézik a külsőt mert vannak a lányoknak is izlésük milyen stilus jön be nekik és nem csak 1 f*sz kell nekik =))))
2010. máj. 17. 15:36
 10/15 anonim ***** válasza:
Azért ne hasonlítsátok már az embereket a csokihoz,jó?!Kezeljük már emberként egymást!!!
2010. máj. 17. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!