Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elittárs fizetős társkeresőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elittárs fizetős társkeresőről vélemény?

Figyelt kérdés

Megéri fizetni? Vannak ott normális emberek? A nem fizetős randi oldalakon csak nagyon gáz embereket láttam eddig.

21N

2017. máj. 26. 16:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
21 évesen biztos ilyen helyen kellene ismerkedned? :-(
2017. máj. 26. 18:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg. A rendszer által számomra felajánlott hirdetők ~60% -a nem volt diplomás, igényesből meg még ennél is kevesebb van. Semmivel sem jobb mint a többi, csak éppen ezen fizetsz. Ha az ottani felhozatal az ország szingliinek színe java, akkor inkább nem kell társ.
2017. máj. 26. 19:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Én 6 napig bírtam. Eleve kíváncsiságból regisztráltam. Ingyen naponta 3 személyt dob fel a teszt alapján. Keresni rendesen nem lehet (nyilván van külsőre egy kép a fejemben a férfiról, akit magam mellé szeretnék (nem fiúk, nem a szépfiú). Amiből persze, ha muszáj, engedek, de van, akinek a szőkék jönnek be, na nekem a hosszú haj.), tehát a kép extra mini, csak azokat látod rendesen, akit ajánl a rendszer. És olyanokat dob, hogy a világvégi lepusztult kocsma sarkában a fogatlan segédmunkás különb. És ezt most nem sznobizmusból, de ha én diplomás vagyok, és megadom, hogy nekem ez fontos (külön kitér a rendszer erre), akkor miért egy totál igénytelen, 8 általánossal rendelkezőt ajánl? A személyiségteszt kamu. A keresési paramétereidet nem veszi figyelembe. Például, megadtam, hogy 35-40 éves korosztályban keresek, erre dobott 18 évest. Ennyit az ingyenes részéről. A fizetőset már nem próbáltam, töröltem magam. Egynek jó volt, de ott hat nap alatt senkin nem akadt meg a szemem, a buszon hazafelé meg hoppá. Nem tudom mennyibe kerül, de lehet a buszjeggyel jártam jobban.
2017. máj. 27. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!