Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy egy pasi ezen (lásd leírás) van kiakadva az első "ottalvás" után?

Figyelt kérdés
Szóval volt egy tök jó randink egy tök jó pasival, nála aludtam, másnap pedig előbb ébredtem, és reggelit készítettem neki. Idáig minden szép és jó, de gondoltam, hogy mivel egész előző este dícsért, hogy milyen jól áll a magassarkúm, felveszem a cipőt, és abban viszem be hozzá a reggelit (na jó meg azért is, mert fázott a lábam). Na hát iszonyatosan leoltott, hogy mit képzelek, hogy a cipőmet felvettem a lakásában, és hogy merre jártam benne, ott takarítani kell, mutassam a talpam, milyen koszos (egy tök sima magassarkú, jó idő volt, semmi extra dzsuva...), stb...
2017. máj. 26. 15:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezek után is tök jo pasinak látod? Vagy igy megtudtad, hogy az elsö üritésével kiürült a jopasi-jopofizo zsák is?
2017. máj. 26. 17:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Na ha ezt nekem adta volna elő valaki, tuti akkor látjuk egymást utoljára. És nem azért, mert nem szereti, ha valaki cipővel mászkál a lakásba, én se szeretem, hanem a stílus, ahogy előadta. Egészen biztos vagyok benne, hogy normális hangnemben, nyugodtan is meg lehetett volna ezt beszélni. Ha már a kapcsolat elején képes ilyen apróságok miatt így kiborulni, nem is akarom tudni mi lesz később.
2017. máj. 26. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Oh én mekkorát nevettem volna ezen... :D Igen, én is szeretek takarítani és rendet tartani, de ez akkor is komikus.
2017. máj. 26. 23:33
 14/15 anonim ***** válasza:

ÉS mit reagáltál erre amúgy? Utána mi történt? Hogy viselkedett? Megmutattad a talpad?

:) bocsi csak nem tudom elképzelni, hogy ezek után hogy folytatódott a sztori. Én szerintem kicsattogtam volna a cipellőmön egy szó nélkül. Érthető, hogy utcai cipőben nem mászkálunk a lakásban, de azért ez a reakció enyhén szólva is idegbeteg.

26L

2017. máj. 29. 16:44
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát a kezébe nyomtam a cipőt, hogy nézegesse a koszt a talpán, ha annyira érdekli, amíg felöltözöm (csak egy póló volt rajtam, amit adott az éjszakára, meg ugye a cipő), és amíg szedtem össze a dolgaim, jött utánam és mutogatta a cipő talpát, hogy ugye látom, hogy koszos... én meg persze szintén mondtam a magamét, hogy egy proli, korlátolt idióta ..., és takarítson egész életében, stb.. Őszintén szólva én sosem értettem azokat az embereket, akiknek arról szól az élete az otthonában, hogy mit miben hol nem szabad csinálni, ide értve azt is, hogy lábtörlés után normális időben egy tök sima talpú cipőben miért ne lehetne időnként pár lépést megtenni, akár a szőnyegen.
2017. máj. 29. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!