Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok arról ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha egy nő smink nélkül megy el a randira?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy az első randira smink nélkül mennék, de semmi nem lenne rajtam tényleg, alapozó se, még egy szempillaspirál se, tényleg semmi. Végülis ilyen vagyok alapból és szeretném ha a pasi látná és ez alapján döntene hogy tetszem neki vagy sem. Azt hittem hogy ez tök jó ötlet de mikor mondtam a barátaimnak azt mondták hogy igénytelennek gondolhat emiatt a férfi. Meg hogy "bunkó" vagyok mert randira illik sminkelni, ugyan úgy ahogy illik csinosan felöltözni is. Persze lehet csak minimálisan is sminkelni, de az is nagyon sokat számít egyébként, otthon annyi sincs rajtam. Én azt hittem ez pozitív ha felvállalom magam, de lehet mégse?

2017. máj. 25. 17:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
30%

Ez kétélű fegyver szerintem. Egyrészt jó az, ha az ember nem mutat mást, ami. Sokan valóban elrontják azzal, hogy kiló vakolatot raknak magukra és játsszák a fejüket. DE! És most jön az, amit mindenki elfelejt. Az, hogy azzal, ha valaki smink nélkül állít be, milyen attitűdöt közvetít a másik felé. Mint mikor a srác lelapult hajjal érkezik. Sokaknál okkal jelenti azt ez, hogy nem is érdekli annyira a randi, vagy nem akar a másikra jó benyomást tenni. Azért ez a "gesztus" szerintem magába foglalja azt is, hogy mennyire fontos nekünk az illető, mennyire szeretnénk neki tetszeni. Nem mondom, hogy igénytelenség, de ha amúgy szoktál sminkelni, annak is mondható.

Szerintem legyél önmagad, de önmagadnak egy összeszedett verziója, akiben van annyi női hiúság, hogy azért kicsit kicsípi magát a srácnak.(:

20l

2017. máj. 26. 00:19
 22/24 anonim ***** válasza:
Soha meg se fordult a fejemben, hogy sminkelnem kéne, akár randin, akár nem randin, aztán van egy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatom. :D
2017. máj. 26. 12:30
 23/24 A kérdező kommentje:
Valójában én csak a munkám miatt kezdtem el sminkelni pár éve. Előtte soha nem sminkeltem (se gimiben, se egyetemen). Aztán persze megtetszett és már máshova is kisminkeltem magam nem csak a munkába, de azért nem mindenhova. Az én életemben a smink nélküli arcom is ugyan olyan természetes mint a sminkes, a munkát leszámítva összességében sztem többet vagyok smink nélkül mint sminkben. De köszi a válaszokat! Lehet 1x letesztelem a dolgot, ha más nem csak kíváncsiságból:D
2017. máj. 26. 17:25
 24/24 anonim válasza:
Örülnék ha nem 50kg sminkkel jelenne meg mint általában..
2017. jún. 3. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!