Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok arról ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha egy nő smink nélkül megy el a randira?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy az első randira smink nélkül mennék, de semmi nem lenne rajtam tényleg, alapozó se, még egy szempillaspirál se, tényleg semmi. Végülis ilyen vagyok alapból és szeretném ha a pasi látná és ez alapján döntene hogy tetszem neki vagy sem. Azt hittem hogy ez tök jó ötlet de mikor mondtam a barátaimnak azt mondták hogy igénytelennek gondolhat emiatt a férfi. Meg hogy "bunkó" vagyok mert randira illik sminkelni, ugyan úgy ahogy illik csinosan felöltözni is. Persze lehet csak minimálisan is sminkelni, de az is nagyon sokat számít egyébként, otthon annyi sincs rajtam. Én azt hittem ez pozitív ha felvállalom magam, de lehet mégse?

2017. máj. 25. 17:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem sminkelem magam, nemhogy a hétköznapokra, még eseményekre, szóval randira sem, színházba sem, sehova. Úgyhogy eddig minden randimra smink nélkül mentem, szerintem nincs abban semmi.

22/L

2017. máj. 25. 18:15
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

TE JÓ ISTEN MUTÁNSVESZÉLY, RANDIRA NEM SMINKELŐ LÁNY, VÖRÖS KÓD!!!!!

najó, viccet félretéve, szerintem nem kell túlzásba esni, de ha hétköznapokban sminkelsz, csak a randi miatt nebhagyd el. ha nem vakolatot kensz magadra, nem fog meglepődni a pasi, ha smink nélkül lát. persze ha nem sminkelsz, nem kell csak a randi miatt másnak lenni..

bunkóságnak tuti nem bunkóság amit tervezel, nincs is vele gond, csak értelmét én pl nem látom.

2017. máj. 25. 18:31
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Az igényesség nem a sminket múlik.
2017. máj. 25. 18:32
 14/24 anonim ***** válasza:
Jé, ennek a csajnak vannak jó ötletei. Érdemes közelebbről megismerni.
2017. máj. 25. 18:52
 15/24 A kérdező kommentje:
Szép amúgy az arcom. Nem azért sminkelek mert ronda vagyok anélkül, vagy mert takargatni valóm van. Azért szoktam lenni smink nélkül itt-ott, nem szoktak furán nézni rám. Mondjuk a személyimet elkérik a boltban, annak azért nem örülök huszonévesen.
2017. máj. 25. 18:54
 16/24 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem add önmagad, úgy menj oda, ahogyan a hétköznapokban is kinézel. Szerintem ez a legjobb megoldás, mert akkor ez így tényleg a valóság, míg ha smink nélkül mennél, holott amúgy sminkelsz, akkor az már nem lenne az, ahogyan az sem, ha a randi kedvéért 5kg sminket pakolánál magadra. Szerintem az a lényeg, hogy mindig a szituációnak, eseménynek megfelelően nézzünk ki. (Tehát futni elmész egy szabadidőruhában, sportcipőben, smink nélkül és ez abszolút oda illik, természetes az összhatás. Egy randira pedig picit kicsíped magad, csinosan felöltözöl és felteszel egy kis sminket és ez is abszolút rendben van, ez is ugyanúgy természetes.) Ettől függetlenül semmi baj nincs azzal sem, ha valaki smink nélkül megy randira (magától randitól is függ, hogy mit csináltok, hol stb.), ne értsd félre, csak leírtam, hogy szerintem azzal nincsen semmi baj, ha picit sminkelsz mert elvégre mindenki a legjobb oldalát szeretné mutatni ilyenkor. Én nem értek egyet ezekkel a "smink hazugság" dolgokkal mert az én szememben az már nem smink, hanem "maszk", vakolat, ami már tényleg túlzás, viszont egy kellemes, lehelletnyi smink szerintem mindenkit fel tud dobni egy picit és abszolút természetes hatást kelt. Ennyiből már tényleg, akár meztelenül is járhatnánk randira mert hát, akkor legalább tényleg minden kiderül a másik fél számára, a valóságot mutatjuk meg és később nem érheti csalódás a másik felet....

Ha te így szeretnéd, akkor tégy így, semmi baj nincsen vele. Viszont én például biztos, hogy a randira is feltennék egy kis sminket mert egyébként is szoktam minden nap és így jobban, magabiztosabbnak érzem magamat. Ez nem azt jelenti, hogy 0-24 ki vagyok sminkelve mert otthon nem így mászkálok, de szerintem ennek egyértelműnek kell lennie a pasiknak is.

2017. máj. 25. 19:14
 17/24 anonim ***** válasza:
Hehe, érdekes dolog ez. 16 évesen kezdtem minden nap sminkelni magam. 19 voltam, amikor a barátommal szilveszteri bulira készülődtünk. Nem tudom, mi ütött akkor belém, de nem volt kedvem sminkelni. 3 éven át szó szerint a sarki közértbe se mentem smink nélkül. De akkor este besokalltam, elegem lett, és azt mondtam, hogy én erre nem vagyok hajlandó. Ott álltam goth szerelésben, (hosszú szoknya, fűző, szép csizma) de smink nélkül.
2017. máj. 25. 20:35
 18/24 anonim ***** válasza:
17-es folyt. Soha olyan szabadnak nem éreztem magam. Mintha levettem volna az álarcomat, szinte éreztem, ahogy a bőröm szabadon lélegzik. Mellesleg azon az éjszakán nagyon sok bókot kaptam. És nem kellett aggódnom, hogy elcsúszik, elkenődik, lekopik. Ez a felszabadultság biztosan látszott rajtam. Nálad is eljöhetett egy ilyen besokallás. Ha úgy érzed, nem kell smink, akkor ne tegyél fel!
2017. máj. 25. 20:40
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha alapból sose sminkeli magát nőszemély akkor oké, de ha általában szokta hétköznapokon és randira meg nem akkor nekem az olyan érzés mintha nem tisztelne meg annyival hogy "felkészül", nem akar csinosnak látszani. Kicsit kiábrándító. Azért ez mégis csak egy különleges esemény kéne hogy legyen. Én is próbálom magamból a legtöbbet kihozni ilyenkor. Azért megjegyzem nem 3 kiló festéket szeretnék látni az arcán, műkörmöt, meg műszempillát, de azért az szokott tetszeni ha kihúzza a szemét pl.
2017. máj. 25. 21:00
 20/24 anonim ***** válasza:
Én már egy éve nem sminkelek egyáltalán, ha emiatt valaki igénytelennek gondolna, hát az őt minősíti :D
2017. máj. 25. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!