Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavarna ha randira a lány magával vinné a kutyáját is? Pórázon termeszetesen. L18
Kedvenc állatom a kutya, de nem randira való!
Szóval igen, zavarna.
Teszt? Kínos csend?
Mindkettő dolog furcsa nekem. Vagy első randik egyike, vagy a pasi nem az igazi, ha kínos csendek állnak be.De miért kell valakit az elején ilyenekkel tesztelni? Mi van, ha nem szereti a kutyákat? Mi van, ha pl. valami zárt térbe menést tervez, csak meglepetésnek szánja?
Amúgy szerintem is elvonja a figyelmet.
Zavarna.
A bolond macskás nő kutyás változata, akinek életében mindig a kutya lesz az első és örök. Nem egészséges dolog, maradjunk annyiban.
A kutyás randi azért is gáz, mert a parkban körbe-körbe sétáláson kívül semmit se lehet csinálni. Nem lehet beülni egy kávéra, nem tudunk csinálni semmit. Az is biztos nagyon romantikus, mikor Fifike a póráz végén gúvadt szemekkel sza.rik, te meg zacskóval a kezedben várod a végeredményt. Ha nincs nálad zacskó, akkor fel is út, le is út, csak szólok.
A tacskóról meg annyit, hogy nagyon sok köztük az ideggyenge, illetve kevés kutyafajta védi jobban a gazdáját. Akármilyen kicsi, tud meglepetést okozni. (Volt tacskóm, ismerősöknek is van, tudnék mesélni.)
Az megint más, ha pár randi után együtt mentek kutyát sétáltatni.
Az meg gyerekes, ha tesztelgetni akarod a pasit, bármilyen módszerrel. Nagyon nem vagy te még felnőtt, akkor se, ha pár hete betöltötted a bűvös 18-at. Felnőttnek lenni nem azt jelenti, hogy vehetsz piát a tescoban.
Terhelhetőségi teszt??? Már vannak női PUA-k is? XD
Btw. ez a tacsi engem nem zavarna, ha jólnevelt. De ha megtudnám, hogy az első randin már vizsgáztattál, az erősen visszavetné a bizalomfaktort.
"Csak" 14 évvel vagyok idősebb mint te, és nő, ezért Bocsi.
A kutya nem való randira!Szeretem őket, nekünk is van egy (puli, idegbeteg :)), de gondolj már bele, ebédelni/vacsorázni akar vinni, addig Morzsit kikötöd egy fához?Vagy pl. kocsival megy érted, hova rakjátok, a csomagtartóba?
Ok, legyen sima séta: Beszélgettek, te meg szeded a kutyapiszkot?
Ha akarod még látni ebben az életben azt a személyt akivel randiznál, a kutyát hagyd otthon.
Utolsó vagyok.
Cicabarát vagyok, nem tudom itt laknék-e most ahol lakom,ha anno egy macskával a karomban jelenek meg...
Persze, Cirmit be a hátsó ülésre, s míg mi kényelmesen megebédelünk, addig Cirmike elvan a kocsiban.
Gondolkozz már 18 éves aggyal, ne 14 éves szinten!
16 éves koromban se jutott volna eszembe állatot vinni találkára, hisz az ember csak eszik vagy megiszik valamit, mellesleg Rád kíváncsi nem egy kutyára.Vagy ha mégis, akkor tesz egy sétát a kutyamenhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!